Τα γυρίσματα της ταινίας «The Bricklayer» συνεχίζονται στην πόλη της Θεσσαλονίκης με τους αστέρες του Χόλυγουντ να βρίσκονται στην πλατεία Αριστοτέλους. Μια παραγωγή της Millennium Media σε συνεργασία με τα Nu Boyana Film Studios Hellenic.

Οι σκηνές που γυρίστηκαν προχθές στην πλατεία Αριστοτέλους αφορούσαν την ομιλία ενός Έλληνα υπουργού για την Αμερική και τις έρευνες της CIA στην Ελλάδα. Τον υπουργό εξωτερικού υποδύθηκε ο ηθοποιός Άκης Σακελλαρίου. Στην σκηνή συμμετείχαν 500 βοηθητικοί ηθοποιοί.

Την παρασκευή είδαμε στην πλατεία Αριστοτέλους τον πρωταγωνιστή Άαρον Έκχαρτ, να σκοτώνει τον κακό της ταινίας Κλίφτον Κόλινς Τζούνιορ.

Η υπόθεση της ταινίας

Κάποιος εκβιάζει την CIA και δολοφονεί ξένους δημοσιογράφους προσπαθώντας να μπλέξουν την υπηρεσία. Η CIA καλεί τον κορυφαίο της πράκτορα για να τους βοηθήσει και αυτός ανακαλύπτει μια διεθνή συνωμοσία. Σύμφωνα με πληροφορίες τα μέρη που θα γυριστεί η ταινία στην πόλη είναι η Πλατεία Αριστοτέλους, η Πλατεία Εμπορίου, το Καπάνι, τα στενά και τα τείχη της Άνω Πόλης.

Πηγή βίντεο: thestival.gr