Η ταινία «The Waiter», είναι η πρώτη ελληνική ταινία που θα προβάλλεται μέσω της streaming πλατφόρμας, Netflix. Η ταινία βραβεύτηκε στο Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης και είναι η πρώτη ελληνική ταινία που θα προβάλλεται σε 17 χώρες της Ευρώπης. Όμως η Ελλάδα δεν είναι  μια από αυτές, παρόλο που η ταινία είναι Ελληνικής παραγωγής.

Οι χώρες που θα μπορούν να παρακολουθήσουν την ταινία μέσω του Netflix είναι η Αυστρία, Βέλγιο, Βουλγαρία, Τσεχία/Σλοβακία, Εσθονία, Γαλλία, Γερμανία, Ουγγαρία, Ισλανδία, Ιρλανδία, Ιταλία, Λετονία, Λιθουανία, Λουξεμβούργο, Ολλανδία, Πολωνία, Πορτογαλία, Ρουμανία, Σλοβενία, Ισπανία, Ελβετία και Ηνωμένο Βασίλειο. Την σκηνοθεσία έχει αναλάβει ο Στιβ Κρικρή και το καστ περιλαμβάνει τους Άρης Σερβετάλης, Γιάννης Στάνκογλου, Chiara Gensini, Αλέξανδρος Μαυρόπουλος, Mαρία Καλλιμάνη και Αντώνης Μυριάγκος.

Η ταινία αφορά τον Ρένο ένα σερβιτόρο, με μια ήσυχη και μοναχική ζωή, ο οποίος έχει ιδιαίτερη αδυναμία στα φυτά. Ο γείτονας του, Μίλαν, εξαφανίζεται και εμφανίζονται ο «Ξανθός» και η Τζίνα, οι οποίοι θα τον μπλέξουν σε μια περίεργη ιστορία. Εκεί η καθημερινή του ρουτίνα αλλάζει, άραγε θα μπορέσει να ανταπεξέλθει;