Το θέατρο μας κάνει να γελάμε, να συγκινούμαστε και μας δίνει τροφή για σκέψη. Το stand up comedy είναι ένα είδος που ή θα το λατρέψεις ή δε θα σου αρέσει ιδιαίτερα. Δες αυτές τις 3 παραστάσεις και πιστεύουμε ότι θα γίνεις λάτρης!

Ο Αλέξανδρος Τσουβέλας στο Gagarin!

Gagarin 205 Live Music Space

Λιοσίων 205 (στάση μετρό Αττική)

Ο Αλέξανδρος Τσουβέλας “προσγειώνεται” στη γνωστή σκηνή της οδού Λιοσίων. Για 4 μοναδικές Δευτέρες άφθονου γέλιου, ο ταλαντούχος κωμικός θα παρουσιάσει επιλεγμένο υλικό από τις καλύτερες στιγμές της μέχρι τώρα πορείας του, αλλά και θα αυτοσχεδιάσει πάνω σε άκρως σημαντικά ερωτήματα που μας απασχολούν, όπως για παράδειγμα, το αν υπάρχουν όντως κάπου εκεί έξω εξωγήινοι. Α, και αν είναι τελικά και ο ίδιος ο Τουβέλας ένας από αυτούς!

Παραστάσεις έως: 30/04/2024

Δύο που λένε αστεία

Με τους Αλέξανδρο Πασπαρδάνη, Οδυσσέα Ντενίζ Ουρέμ

Calderone

Μελενίκου 31, Βοτανικός

Δύο κωμικοί με ιδιαίτερη γλώσσα, ύστερα από επταετή παρουσία στην αθηναϊκή σκηνή, ενώνουν τις δυνάμεις τους σε μια σε μια double bill παράσταση και εξερευνούν κάθε δυνατό ερώτημα, από το πιο σοβαρό της σχέσης των ανθρώπων μεταξύ τους ως το πιο ασόβαρο, της σχέσης των ζώων μεταξύ τους.

Παραστάσεις έως: 01/06/2024

Ντερμπεντέρισσα –  Θέατρο Arch Club – Live Stage

με την Κατερίνα Βρανά

Κωνσταντινουπόλεως 111, Γκάζι

Σε αυτό το ξεκαρδιστικό της σόλο, η γνωστή κωμικός εξετάζει το πώς αισθάνεται η ίδια ως γυναίκα αλλά και ως stand-up καλλιτέχνις με τα στερεότυπα και τις έμφυλες προκαταλήψεις, που επικρατούν στον χώρο αυτό αλλά και ευρύτερα στην κοινωνία. Παράλληλα, η “Ντερμπεντέρισσα” Κατερίνα Βρανά θα μιλήσει με το μοναδικό της τρόπο στο κοινό και για το πώς και αν η αναπηρία έχει επηρεάσει το χαρακτήρα της, τη θηλυκότητά της, τη σεξουαλικότητα και, φυσικά, το ίδιο το χιούμορ της, ενώ από το ραντάρ της δεν ξεφεύγουν οι μικρές και οι μεγάλες χαρές της καθημερινότητας.

Παραστάσεις έως: 28/04/2024

Πηγή: Αθηνόραμα

Διάβασε επίσης:

Θέατρο: 3 παραστάσεις που πρέπει να δεις!