Θες βλεφαρίδες σαν ψεύτικες αλλά δεν θες τα κοινά #falselashfail που περνάνε όσες επιλέγουν να βάλουν; Τώρα μπορείς να έχεις το αποτέλεσμα που επιθυμείς με τη νέα μάσκαρα της L’Oréal Paris False Lash Super XFiber! Η εμπλουτισμένη με ίνες σύνθεσή της, σε συνδυασμό με το primer που τις ωθεί να προσκολλούνται στις βλεφαρίδες σου μαζικά, την κάνει ιδανική για βλέμμα γεμάτο ένταση και βλεφαρίδες τόσο πυκνές και μακριές που δε θα το πιστεύεις!

Με μόλις 2 βήματα δε θα χρειαστεί να ανησυχήσεις ποτέ ξανά για κόλλες και ατυχήματα, εκτός ίσως αν κάποιος σκοντάψει, μαγνητισμένος από τα μάτια σου…

SUPERSTAR-XFIBER

Πρώτο βήμα το primer, το οποίο δίνει άμεσα x-treme όγκο και σώμα στις βλεφαρίδες σου με σύνθεση η οποία βοηθά τη λειτουργία του δεύτερου βήματος.

Δεύτερο βήμα ειδική φόρμουλα εμπλουτισμένη με ίνες και βουρτσάκι ειδικά σχεδιασμένο ώστε να «κρατάει» 20 φορές παραπάνω ίνες από τη False Lash Superstar και να δίνει στις βλεφαρίδες σου την πιο έντονη καμπύλη!

Επανέλαβε τα βήματα έως και 7 φορές και ετοιμάσου για #lashon με τις πιο έντονες βλεφαρίδες που είχες ποτέ από τη #lorealparisgr!

1

Τώρα, το μόνο που έχεις να κάνεις για να γίνει η False Lash Superstar XFiber δική σου είναι να λάβεις μέρος στον καταπληκτικό διαγωνισμό μας! To ThatsLife.gr σε συνεργασία με την L’Oréal δίνει την ευκαιρία σε 10 σούπερ τυχερές να κερδίσουν την εκπληκτική αυτή μάσκαρα. Για να λάβετε μέρος  θα πρέπει απαραιτήτως να ακολουθήσετε τα παρακάτω βήματα:

  1. Like στη σελίδα του That’s Life στο Facebook
  2. Like & Share το διαγωνισμό στο profile σας (σε public μορφή)
  3. Σχόλιο κάτω από το Post του διαγωνισμού μέσα στο site

Για να να θεωρηθεί έγκυρη η συμμετοχή σας θα πρέπει να έχετε κάνει οπωσδήποτε τα παραπάνω βήματα. Θα δεχτούμε συμμετοχές μέχρι τις 23:59, 22/02/2017 και τα αποτελέσματα για τις 10 τυχερές θα ανακοινωθούν την Παρασκευή 24/02/2017.