Έχεις ανάγκη από μια αλλαγή στα μαλλιά σου αλλά δεν έχεις ιδέα τι να κάνεις! Να τα κουρέψεις, να τα βάψεις; Έχεις τόσες επιλογές που έχεις τρελαθεί. Μην ανησυχείς, είμαστε εμείς εδώ για να σώσουμε κάθε κατάσταση. Σου βρήκαμε τις celebrities που αντιπροσωπεύουν καλύτερα τα πιο βασικά χρώματα όπως είναι το μαύρο, το καστανό, το κόκκινο και το ξανθό. Διάλεξε σε ποια κατηγορία θέλεις να μπεις και αντίγραψε την αντίστοιχη διάσημη.

Μπορεί να μην μας ενδιέφερε ποτέ το μαλλί της Kim Kardashian αλλά τώρα που τα έκανε καρέ μας αρέσει πάρα πολύ! Γενικά το μαύρο είναι δύσκολο χρώμα, αν δεν έχεις το στυλ να το υποστηρίξεις φαίνεται αμέσως δεύτερο.

Και ποια γυναίκα δεν θα ήθελε το ζεστό καστανό χρώμα της Eva Mendes; Λατρεύουμε τα highlights που έχει κάνει γιατί δίνουν μια ζωντάνια. Μην μπερδευτείς όμως, οι ανταύγειες πρέπει να είναι κοντά στο υπόλοιπο χρώμα των μαλλιών σου αλλιώς δεν φαίνονται ωραία.

Σκέφτεσαι να τα βάψεις κόκκινα; Η απόχρωση της Jessica Chastain είναι η ιδανική! Είναι ένα κόκκινο που δεν τραβάει την προσοχή με άσχημο τρόπο και αναδεικνύει τέλεια τις λευκές επιδερμίδες…

Όσο και να λατρεύεις την πλατίνα ήρθε η ώρα να το αποχωριστείς για μερικά χρόνια. Το καινούργιο ξανθό είναι αυτό της Rosie Huntington που φαίνεται φυσικό και κολακεύει όλες τις ηλικίες.