Αν αναρωτιέσαι πως κάνουν σχέσεις οι διάσημοι τότε ήρθε η ώρα να σου μιλήσω για το Raya. Είναι το dating app των διασήμων και είναι κάτι σαν το… Tinder!

Ηθοποιοί, μουσικοί, κομμωτές και make up artists, θα τους συναντήσεις όλους σε αυτό το απίθανο app!

Φυσικά όπως συμβαίνει με τις περισσότερες αποκλειστικές υπηρεσίες το κάνεις προφίλ στο Raya είναι δύσκολο και ετσι πρέπει να είναι. Διαβάζοντας αρκετά άρθρα καταλαβαίνεις ότι πρέπει να τα έχεις όλα: επιτύχια, χρήματα, ωραία εμφάνιση, χιλιάδες ακόλουθους στο Instagram και φυσικά, τις σωστές διασυνδέσεις! Μόνο το 8% των αιτούντων έχει εγκριθεί και υπάρχουν 100.000 άτομα στη λίστα αναμονής για να μπουν στην κοινότητα του Raya που ήδη μετράει 10.000 μέλη.  Και σε όλα αυτά υπάρχει ένας βασικός κανόνας που πρέπει να τηρήσεις, δεν μιλάς για το Raya!

Έστω λοιπόν ότι γίνεσαι αποδεκτός στην κοινότητα, το Raya δεν εμφανίζει τους χρήστες στην περιοχή αλλά τους παγκόσμιους. Εμφανίζει επίσης τις φωτογραφίες σου σαν παρουσίαση με ένα soundtrack της επιλογής σου. Βέβαια σε αυτό το σημείο πρέπει να αναφέρω ότι έχει κόστος 7,99 $ το μήνα.

Και φυσικά αν μιλήσεις με κάποιον διάσημο μη περιμένεις ότι θα το κάνεις printscreen και θα το στείλεις στην κολλητή αφού σου έρχεται προειδοποιητικό μήνυμα για τέτοιου είδους συμπεριφορά.

Και αν θέλεις μερικά ονόματα από αυτούς που έχουν ήδη προφίλ σου έχω μερικούς όπως: Kiernan Shipka, Niall Horan, Zac Efron & Joe Jonas.