Ο Σωτήρης Κοντιζάς, ο γνωστός σεφ και κριτής του Masterchef, ταξίδεψε στη Σκωτία με το Chivas, στο πλαίσιο της καμπάνιας “Success Is A Blend”. Δοκιμάζοντας τις δυνάμεις του σε νέους ρόλους και γνωρίζοντας πρόσωπα που τον μυούν σε μοναδικές προκλήσεις, ολοκληρώνει ένα ιδιαίτερο ταξίδι στην πατρίδα του Chivas.

Πρώτη στάση το Εδιμβούργο όπου θα γνωρίσει έναν ντόπιο bartender και διαλέγοντας μαζί του υλικά τοπικής παραγωγής, καλείται να δημιουργήσει το πρώτο Chivas cocktail με την υπογραφή του.

Στα επόμενα επεισόδια ακολουθούν τα Highlands και το Strathisla, το «σπίτι» του Chivas, το παλαιότερο εν ενεργεία αποστακτήριο στα Highlands, όπου ο Σωτήρης Κοντιζάς θα συναντήσει έναν Master Blender στο αποστακτήριο του Chivas και έναν Σκωτσέζο σεφ στα βουνά του Speyside. Το κλειδί της επιτυχίας βρίσκεται στη συνεργασία του με τους τρεις νέους Σκωτσέζους φίλους του, στο blending που θα κάνει μαζί τους, επιβεβαιώνοντας ότι ”Success Is A Blend”!

Το “The Chivas Experiences” με τον Σωτήρη Κοντιζά αποτελείται από τρία αυτοτελή επεισόδια, τα οποία θα προβληθούν σταδιακά στα Social Media και το YouTube.