Με την Αφροδίτη να σουλατσάρει ακόμα- και για πολύ καιρό μελλοντικά- στον Κριό, καλούμαστε να πάρουμε σοβαρές αποφάσεις που μπορεί ν’ αλλάξουν τη ζωή μας όπως την ξέρουμε. Μην βιαστείτε να ανοίξετε το στόμα πριν δουλέψει το μυαλό. Δεν είναι ώρα για αυθόρμητες αντιδράσεις.

Κριός
Κριέ μου, η ένταση των τελευταίων ημερών δεν λέει να χαλαρώσει κι αισθάνεσαι βόμβα έτοιμη να εκραγεί. Ψυχραιμία, μην αντιδράσεις παθιασμένα όπως συνήθως γιατί ενώ τις περισσότερες φορές λειτουργείς βάση του “στη βράση κολλάει το σίδερο” αυτή τη φορά μπορεί να σου αφήσει έγκαυμα που θα το έχεις και θα πονάει καιρό. Αυτό που πρέπει να κάνεις πριν κινηθείς, είναι να κοιτάξεις τον εαυτό σου στον καθρέφτη και να απομείνεις τις ευθύνες που σου αναλογούν. Γιατί αποκλείεται να φταίνε μόνοι οι άλλοι για την κατάσταση σου.

Ταύρος
Ταύρε μου, η αυτοπεποίθηση σου θα ανέβει στα ύψη αυτή τη βδομάδα. Θα νιώσεις πως μπορείς να κάνεις τα πάντα και φυσικά, θα δράσεις βάση αυτού, που σίγουρα θα σε βάλει σε μπελάδες. Μην γίνεσαι τόσο εγωκεντρικός. Άκου καλά τις συμβουλές που θα σου δοθούν γιατί μπορεί να σε σώσουν από την καταστροφή. Μην γίνεσαι ξεροκέφαλος γιατί ενώ το χαλί προς την επιτυχία είναι στρωμένο μπροστά σου, μπορεί να σκοντάψεις εξαιτίας της συμπεριφοράς σου. Και δεν θες να γίνεις ρεζίλι πάνω που τα φώτα στρέφονται πάνω σου, σωστά;

Δίδυμος
Διδυμάκι μου, ήδη έχεις προγραμματίσει την επόμενη βδομάδα σου ως την τελευταία λεπτομέρεια γιατί όσο κι αν σου αρέσει να ζεις χωρίς προγράμματα, έχεις κουραστεί με τα της τελευταίας στιγμής προβλήματα που σου φανερώνονται. Λυπάμαι που στο λέω αλλά αυτό το πρόγραμμα δεν υπάρχει περίπτωση να το τηρήσεις αυτή τη βδομάδα. Πολλές οι εκπλήξεις, πολλές και οι απρόσμενες καταστάσεις που θα αντιμετωπίσεις και θα σε βγάλουν εκτός πορείας. Πάρε μια βαθιά ανάσα και δέξου πως η ζωή δεν μπαίνει σε καλούπια. Διατήρησε τη ψυχραιμία σου κι απέδειξε σε όλους πως τις προκλήσεις τις παίζεις στα δάχτυλα.

Καρκίνος
Καρκινάκι μου αυτή τη βδομάδα η αποστολή σου είναι η εξής: Πρώτα απ’ όλα, γύρνα την πλάτη σε κακόβουλα σχόλια και μην δίνεις σημασία για πράγματα που λέγονται από τρίτους για σένα. Μείνε μακριά από συζητήσεις που αφορούν άλλους διότι ακόμα κι αν δεν ανοίξεις το στόμα σου, λυπάμαι που στο λέω, μπλεγμένος θα βρεθείς. Επίσης, το άλλο που πρέπει να κάνεις είναι να αποδείξεις πως μια χαρά στηρίζεσαι πόδια σου χωρίς τη βοήθεια κανενός. Υπάρχουν πολλοί που δεν το πιστεύουν. Απόδειξε τους πως κάνουν λάθος. Το μήνυμα αυτό με την αποστολή σου θα αυτοκαταστραφεί σε τριάντα δευτερόλεπτα.

Λέων
Λιοντάρι μου βδομάδα εσωτερικής ανασκόπησης θα είναι αυτή, για σένα. Τώρα βλέπεις τα πράγματα λιγάκι πιο ώριμα κι αποφασίζεις να κάνεις αρκετά βήματα μπροστά. Συνειδητοποιείς πως έχεις μείνει πολύ πίσω εξαιτίας του παρελθόντος σου που σε στεναχωρεί. Όμως ίσως θα πρέπει να βάλεις τελεία σε ο,τι έγινε και να προχωρήσεις στη ζωή σου, αφήνοντας τους συναισθηματισμούς στην άκρη για τώρα. Καιρός να βάλεις τις σκέψεις σου σε τάξη και με ωριμότητα να αντιμετωπίσεις όλους εκείνους που σε έχουν αδικήσει. Μπορείς; Εγώ λέω ναι…

Παρθένος
Παρθενάκι μου έντονη θα είναι και για σένα η βδομάδα αφού τα γεγονότα που τρέχουν και οι αναποδιές, αλλά και οι εκπλήξεις, θα αποτελέσουν το αλατοπίπερο της ζωής σου. Ναι, αλατοπίπερο γιατί ξάφνου συνειδητοποιείς πως όλα αυτά τα απρόσμενα που σε βγάζουν εκτός πορείας, μόνο καλό μπορούν να κάνουν αφού βγάζουν προς τα έξω το δυναμικό εαυτό σου και σε κρατούν σε εγρήγορση. Έτσι αυτή τη βδομάδα δείχνεις σε όλους πως δεν μασάς, τι κι αν έρχονται τα πάνω κάτω; Εσύ απλά χαμογελάς και προχωράς κι ανάποδα αν χρειαστεί.

Ζυγός
Ζυγέ μου οπλίσου με υπομονή γιατί αυτή η βδομάδα θα είναι ζόρικη για σένα. Πολλές ξαφνικές αλλαγές έρχονται που δεν μπορείς να αντιμετωπίσεις. Θα χρειαστεί να προσαρμοστείς σε αυτές γρήγορα, αλλά αν δεν ηρεμήσεις λιγάκι και δεν δεις τις καταστάσεις από απόσταση, δεν πρόκειται να καταφέρεις απολύτως τίποτα. Είναι δύσκολο να βλέπεις την πραγματικότητα σου να αλλοιώνεται από τα γεγονότα που δεν μπορείς να ελέγξεις αλλά μπορείς να ελέγξεις τη δύναμη του μυαλού και της ψυχής σου, και να βρεις διεξόδους από τα άσχημα…

Σκορπιός
Σκορπιέ μου, μπορεί να νιώθεις πως η ζωή σου φέρεται λιγάκι άσχημα- μεταξύ μας δεν υπάρχει άλλος τόσο ταλαιπωρημένος όσο εσύ- αλλά ένα σου λέω, ένα… ο χρόνος είναι φίλος σου και όσο εσύ διατηρείς την ψυχραιμία σου και δεν πέφτεις στην παγίδα που σου στήνουν η μελαγχολία και τα νεύρα που προκαλούν οι αναποδιές, τότε να ξέρεις πως θα ανταμειφθείς πλουσιοπάροχα με τον καιρό. Αν μη τι άλλο υπομονετικός είσαι, τώρα να σκεφτείς κι έξυπνα και δεν σκάσεις σαν ηφαίστειο, τα οφέλη θα είναι πολλά. Έχεις δουλέψει σκληρά και κανείς δεν χάνεται, να το ξέρεις αυτό.

Τοξότης
Τοξότη μου, αυτή τη βδομάδα αποφασίζεις να επενδύσεις στον εαυτό σου. Πως; Μα φυσικά μαθαίνοντας νέα πράγματα που θα κρατήσουν το μυαλό σου σε εγρήγορση και μακριά από τα προβλήματα που σε ταλαιπωρούν τελευταία. Θα χρησιμοποιήσεις τη γνώση περισσότερο ως διέξοδο παρά ως μία ‘αναβάθμιση” του εαυτού σου αλλά όπως λένε: μ’ έναν σμπάρο, δυο τρυγόνια. Σίγουρα θα καταφέρεις να ηρεμήσεις το μυαλό σου αλλά αν καταφέρεις να συνδυάσεις τη γνώση με τα επαγγελματικά σου, τότε μπορεί και να δώσεις μία σοβαρή ώθηση στον εαυτό σου ώστε να ανέβεις πιο ψηλά. Ο,τι ξέρει κανείς… καλό είναι, κι αποδεικνύεται περίτρανα για σένα.

Αιγόκερως
Αιγοκεράκι μου η βδομάδα για σένα θα είναι κατάλληλη να ανοίξεις εκείνο το συρτάρι με τις μισοτελειωμένες υποθέσεις σου και να τους ρίξεις μία ματιά και πάλι. Μπορείς να βρεις τρόπους να προχωρήσεις καταστάσεις και σχέσεις που είχαν βαλτώσει, να βάλεις ένα τέλος σε υποθέσεις που είχαν γίνει αγκάθι στο πλευρό σου, αλλά και να πεις αντίο εύκολα σε ανθρώπους που πλέον δεν σου προσφέρουν τίποτα κυρίως συναισθηματικά και μετά σε όλους τους άλλους τομείς. Θα έχεις και μερικές καλές εκπλήξεις που θα σου βάλουν ένα χαμόγελο στα χείλη… δεν θέλω παράπονα, ο ευνοημένος της βδομάδας είσαι, τυχερούλη.

Υδροχόος

Υδροχόε μου, ψυχραιμία. Δεν φτάνει που ακόμα τρέχεις και δεν φτάνεις για υποθέσεις επαγγελματικές που δεν λένε να στρώσουν, έχεις και τα οικογενειακά σου να σε τυραννάνε και να σου βάζουν επιπλέον εμπόδια. Γκρίνιες, πολλές από αυτές, όλη η βδομάδα θα πάει έτσι. Θα σου πιπιλίζουν το μυαλό από όλες τις πλευρές κι άντε εσύ να συγκεντρωθείς για να φτάσεις στο στόχο σου. Αμ δε… ίσως θα πρέπει να υψώσεις λιγάκι τη φωνή, να βρεις λίγο χρόνο για να μείνεις μόνος, και να οργανωθείς διότι δεν βλέπω φως στο τούνελ για σένα.

Ιχθύς
Ψαράκι μου, η πιο μεγάλη ώρα είναι τώρα για σένα. Βδομάδα αποφάσεων για όλα εκείνα που σε απασχολούν, θα είναι αυτή, με κεντρικό πρόβλημα το επαγγελματικό που αισθάνεσαι πως σου καταναλώνει όλη την ενέργεια χωρίς να αποδίδει στην ουσία. Τώρα τι να πω, ότι έχεις άδικο; Δεν έχεις, αλλά δεν μπορείς να στέκεσαι παθητικά για να δέχεσαι ότι σου σερβίρουν εκείνοι που προσπαθούν να πατήσουν πάνω σου. Μην πετάς στα σύννεφα, σκλήρυνε λιγάκι τη στάση σου γιατί αν συνεχίσεις έτσι, φοβάμαι πως ο,τι κι αν κάνεις και πετυχαίνει, θα χρησιμοποιηθεί από άλλους για να καρπωθούν την επιτυχία.