Ο Ερμής μπαίνει στον Κριό αυτή τη βδομάδα και μας χαρίζει το δυναμισμό του στον τομέα επικοινωνία ενώ έρχεται σε σύγκρουση με τον Άρη στον Ταύρο. Πείσματα, αποφάσεις χωρίς δεύτερη σκέψη και εντάσεις, θα είναι μερικά από τα χαρακτηριστικά της βδομάδας αυτής.

Κριός
Κριέ μου, ταλαιπωρημένος ψυχολογικά θα αισθανθείς αυτή τη βδομάδα και η ανάγκη να αλλάξεις λιγάκι τη ζωή σου, θα είναι έντονη. Μόνο που εσύ είσαι των άκρων και πολύ φοβάμαι πως αυτή η αλλαγή που θα αναζητήσεις, δεν θα κάνει μόνο εσένα άνω κάτω αλλά και τους γύρω σου. Μην κάνεις απότομες κινήσεις, και μην πάρεις βιαστικές αποφάσεις. Απορώ πως δεν το έχεις καταλάβει ακόμα πως εν βρασμό ψυχής τα κάνεις όλα μπάχαλο και τρέχεις και δεν φτάνεις. Αυτό που χρειάζεσαι αυτή τη βδομάδα είναι μικρά διαλείμματα να παίρνεις βαθιές ανάσες και να υπενθυμίζεις στον εαυτό σου πως δεν θα βρίσκεσαι σε αυτό το συναισθηματικό αδιέξοδο για πάντα.

Ταύρος
Ταύρε μου, η βδομάδα για σένα θα έχει ως χαρακτηριστικό την εγωκεντρικότητα σου, κι αυτή τη φορά δεν έχεις άδικο που θες να σκέφτεσαι τον εαυτούλη σου και μόνο. Έχεις δώσει πάρα πολλά και μάλιστα σε ανθρώπους που δεν το έχουν εκτιμήσει, κι έχεις κουραστεί. Θες να βάλεις τον εαυτό σου πάνω απ’ όλα για να μπορέσεις να ανασκουμπωθείς και να βρεις τρόπους να ξεπεράσεις απογοητεύσεις και εμπόδια. Έχεις ανάγκη να κάνεις ένα βήμα μπρος, μακριά από κάθε τι τοξικό, και ποια είμαι εγώ να σε σταματήσω; Αν θες, σου ρίχνω και μια σπρωξιά για βοήθεια!

Δίδυμος
Διδυμάκι μου, η αλήθεια είναι πως μία μικρή σύγχυση θα τη νιώσεις αυτή τη βδομάδα. Σαν να πατάς εδώ και να βρίσκεσαι αλλού, θα είναι η ζωή σου, και φυσικά αυτό σου προκαλεί έντονο εκνευρισμό. Θα πρέπει απαραιτήτως να αποστασιοποιηθείς λιγάκι από όλα, να δεις την μεγάλη εικόνα κι έπειτα να δράσεις με σχέδιο επίθεσης που θα εξοντώσει κάθε εμπόδιο κι εχθρό στο διάβα σου. Το να πηγαίνεις στα τυφλά ελπίζοντας για το καλύτερο, δεν θα έλεγα πως θα σου φέρει αποτελέσματα. Μάλλον κουβάρι θα τα κάνεις κι άντε μετά να βρεις την άκρη.

Καρκίνος
Καρκίνε μου, αυτή τη βδομάδα ένα πράγμα θα πρέπει να προσέξεις πάρα πολύ… μάλλον δύο… τα νεύρα και τη γλώσσα μου. Ο συνδυασμός αυτών των δύο θα είναι εκρηκτικός και το αποτέλεσμα θα είναι ένα βομβαρδισμένο τοπίο με σένα να στέκεσαι στη μέση της έκρηξης και να κοιτάς γύρω σου σοκαρισμένος. Είναι απόλυτα λογικό πως έχεις παράπονα από τη ζωή σου αφού τίποτα δεν φαίνεται να πηγαίνει καλά όμως με το να ξεσπάς σε όποιον βρεις μπροστά σου, δεν βρίσκεις το δίκιο σου. Μάλλον το αντίθετο. Βγαίνεις εκδικητικός και μικρόψυχος. Κι εξάλλου η γλώσσα δεν υπάρχει μόνο για να τσακίζει κόκαλα, να το θυμάσαι αυτό…

Λέων
Λιοντάρι αυτή τη βδομάδα μάλλον θα κάνεις από μόνος σου τη ζωή σου δύσκολη. Τι εννοώ μ’ αυτό; απλά τα πράγματα. Πως περιμένεις να ξέρουν οι άλλοι τι θες, όταν ακόμα κι εσύ ο ίδιος δεν έχεις καταλήξει κάπου; Τι μία έτσι, την άλλη αλλιώς, έχεις μπερδέψει και τον ίδιο σου τον εαυτό και άκρη δεν βγάζεις. Συγκεντρώσου γιατί προβλέπω να πνίγεσαι σε μια λίμνη με τα θέλω σου, χωρίς να τα έχεις βάλει καν σε προτεραιότητες. Καλά κάνεις και θες, αλλά μην ζαλίζεις με την αναποφασιστικότητα σου και τον περίγυρό σου. Πρέπει να γίνεις πιο αποφασιστικός αυτή τη βδομάδα, τι σόι λιοντάρι είσαι;

Παρθένος
Παρθενάκι μου αυτή τη βδομάδα θα έρθει η στιγμή που θα πάρεις την “εκδίκηση” σου από όλους εκείνους που τον τελευταίο καιρό σε έχουν αδικήσει με τον οποιοδήποτε τρόπο. Σίγουρα αυτό που θα σε απασχολήσει περισσότερο είναι ο τομέας των σχέσεων αφού θα το πάρεις απόφαση πως δεν γίνεται να αρέσεις σε όλους, αλλά το κυριότερο, δεν γίνεται να πιέζεις τον εαυτό σου να γίνει κάτι που δεν θες μόνο και μόνο για να κερδίσεις την εύνοια κάποιων. Στροφή προς τα μέσα, κάνεις λοιπόν, βρίσκεις τον παλιό καλό εαυτό σου και χωρίς φόβο- χρησιμοποιώντας ίσως και όπλα που συνήθως δεν χρησιμοποιείς- θα δείξει σε όλους από τι υλικό είσαι φτιαγμένος.

Ζυγός
Ζυγέ μου περνάς σε μία νέα φάση αυτή τη βδομάδα, όπου κυριαρχεί η αισιοδοξία, ειδικά όταν πρόκειται για νέα επαγγελματικά ανοίγματα αλλά επίσης και για νέα πρόσωπα που αφήνεις να μπουν στη ζωή σου. Θες να διευρύνεις τους ορίζοντες σου και γι’ αυτό προσπαθείς να έρθεις σε επαφή με άτομα που θα μπορέσουν να δώσουν ουσιαστικές λύσεις και συμβουλές, ενώ διψάς τόσο πολύ γι’ αυτή την αλλαγή που χρειάζεσαι, που πρώτη φορά σε βλέπω να δουλεύεις συγκεντρωμένα και να λαμβάνεις άμεσα αποφάσεις. Εκμεταλλεύσου αυτή την αποφασιστικότητα για όσο κρατήσει, και χτίσε γερές βάσεις για το μέλλον.

Σκορπιός
Σκορπιέ μου, αυτή τη βδομάδα θα συνειδητοποιήσεις με μία ματιά που θα ρίξεις στον εαυτό σου στον καθρέφτη, πόσο κακό σου έχει κάνει το άγχος σου αλλά και η μυστικότητα σου όπως επίσης και το γεγονός πως καιρό τώρα φιλτράρεις τα λόγια σου για να μην πληγώσεις τους γύρω σου, ενώ εκείνοι σε χτυπάνε αλύπητα. Σίγουρα δεν θα αναγνωρίσεις τον εαυτό σου, γι’ αυτό θα προσπαθήσεις πρώτα να έρθεις στα ίσια σου- με μάσκες ομορφιάς, ξεκούραση, ποιοτικό χρόνο με τον εαυτό σου- και μετά με τον γνωστό καυστικό σου τρόπο θα βάλεις στη θέση τους όλους εκείνους που σ’ έχουν φέρει στ’ άκρα.

Τοξότης
Τοξότη μου, η βδομάδα θα κυλήσει με σένα σε πλήρη σύγχυση για το τι είναι σωστό και τι όχι. Κοινώς, δεν θα ξέρεις πως να βρεις τη μέση των πραγμάτων. Ή που θα είσαι στη μεριά της πλήρους αδιαφορίας για το ότι συμβαίνει γύρω σου ή που θα αναλαμβάνεις περισσότερες ευθύνες απ ότι σου αναλογούν με αποτέλεσμα να γονατίζεις και κανείς να μην θέλει να σε βοηθήσει. Φυσικά αυτό έχεις ως αποτέλεσμα ή να ξεκινάς καυγάδες χωρίς σταματημό, ή να κρύβεσαι στη γωνίτσα σου και να κλαις μόνος σου. Των άκρων, δηλαδή, και πάλι. Μάθε να υπερασπίζεσαι τον εαυτό σου, μέχρι εκεί που σε παίρνει, και πάψε να το παίζεις οσιομάρτυρας.

Αιγόκερως
Αιγοκεράκι μου θα έχεις μια καλή εβδομάδα αφού η πίεση των τελευταίων ημερών αποσυμπιέζεται και φεύγει από πάνω σου. Βλέπεις τις υποθέσεις σου να κυλάνε πιο γρήγορα χωρίς να πέφτουν σε εμπόδια κι επιτέλους καταστάσεις που είχαν καθυστερήσει εξαιτίας τρίτων, μπαίνουν και πάλι σε τροχιά, κάνοντάς σε να αναπνεύσεις ελεύθερα. Το μόνο που θα πρέπει να προσέξεις είναι να ξεκαθαρίζεις τις θέσεις σου εξαρχής, αυτή τη βδομάδα, ειδικά αν συνεργάζεσαι με αρκετά άτομα. Υπάρχει κίνδυνος, άθελα σου, να παρασυρθείς σε καυγάδες τρίτων και τελικά να πληρώσεις εσύ τη νύφη.

Υδροχόος
Υδροχόε μου, δεν είναι καιρός για καυγάδες και εντάσεις, πρέπει να βρεις απαραίτητα αυτή τη βδομάδα έναν τρόπο για να ξεσπάσεις τα νεύρα και την υπερένταση που αισθάνεσαι διότι μπορεί να προκαλέσεις μεγάλο κακό στη ζωή σου, είτε πρόκειται για τα επαγγελματικά ή τα προσωπικά σου. Θα σου πρότεινα να ξεκινήσεις γυμναστική και να αρχίσει να τρέχεις κάθε φορά που νιώθεις την ανάγκη ν’ ανοίξεις το στόμα σου. Ή, επικεντρώσου στα φιλόδοξα σχέδια που έχεις για το μέλλον, αντί να αναζητάς καυγάδες και φασαρίες.

Ιχθείς
Ψαράκι μου η βδομάδα σου θα είναι γεμάτη ψυχολογικές αντιθέσεις που δύσκολα θα μπορέσεις να διαχειριστείς. Εκεί που θα σε σηκώνει στα ουράνια η αισιοδοξία, ξάφνου η μαυρίλα που θα χώνεται στη ψυχή σου, θα σε ρίχνει στα τάρταρα. Βέβαια για να λέμε και του στραβού το δίκιο, και στις δύο περιπτώσεις θα πρέπει να δεις ποιος και τι φταίει. Δεν είναι ο,τι καλύτερο να γεμίζει κάποιος το μυαλό σου με όνειρα θερινής νυκτός, όπως δεν είναι επιτρεπτό να πατάει ο οποιοσδήποτε πάνω στα όνειρά σου. Πάρε μια βαθιά ανάσα, κι ανέλαβε δράση. Ήρθε η ώρα για Ανοιξιάτικο ξεκαθάρισμα σχέσεων.