H έκλειψη Ηλίου στους Ιχθύς θα μας απασχολήσει ιδιαίτερα αυτή τη βδομάδα αφού συναισθηματικά θα υπάρξει μία αστάθεια που θα μας βγάλει εκτός πορείας. Σε συνδυασμό με την Αφροδίτη να κάνει τα δικά της τρελά από τον Κριό, σίγουρα η βδομάδα θα είναι άκρως ενδιαφέρουσα.

Κριός
Κριέ μου, αυτό που επιτάσσει η βδομάδα είναι να μην αφήσεις την καρδιά σου να κάνει ο,τι θέλει να και αντιμετωπίσεις της καταστάσεις και τα προβλήματα με αντικειμενικότητα. Δεν χρειάζεται να πανικοβάλλεσαι ειδικά όταν μπορείς να βρεις λύσεις αν προσπαθήσεις να χρησιμοποιήσεις το μυαλό σου πρακτικά. Σίγουρα όλη αυτή η συναισθηματική αστάθεια και η μάχη μεταξύ καρδιάς και μυαλού δεν βοηθά, αλλά επιβάλλεται να ανασκουμπωθείς και να πέσεις στη μάχη με ο,τι έχεις και δεν έχεις. Και κυρίως, μην αφήσει κανέναν- ούτε στο προσωπικό αλλά ούτε και στο επαγγελματικό περιβάλλον- να σου επιβληθεί.

Ταύρος
Ταύρε μου, μην αφήσεις δευτερεύοντα προβλήματα άνευ φύσεως να σου χαλάσουν τη διάθεση αυτή τη βδομάδα. Είναι λογικό πως δεν αντέχεις ούτε τις μικρές αλλά ούτε τις μεγάλες ανατροπές, και τον τελευταίο καιρό έχεις πέσει πολλές φορές, αλλά με το να εκνευρίζεσαι με το παραμικρό δεν βοηθάς τον εαυτό σου. Πρέπει να μάθεις να φιλτράρεις όσα προβλήματα κατοικούν στο μυαλό σου, και να δώσεις προτεραιότητα σε εκείνα που πραγματικά αξίζουν την προσοχή σου. Όλα τα άλλα θα λυθούν από μόνα τους. Κάνε υπομονή, και πάρε μερικές βαθιές ανάσες να καλμάρουν τα νεύρα.

Δίδυμος
Διδυμάκι μου μην κάνεις στην άκρη ανθρώπους που μπορούν να σε βοηθήσουν ουσιαστικά, αυτή τη βδομάδα. Περνάς ένα ζόρι, όχι τόσο γιατί έχεις πολλά προβλήματα, όσο γιατί δεν μπορείς να συγκεντρωθείς για να βρεις λύσεις. Αντί να κλείνεσαι στον εαυτό σου και να πανικοβάλλεσαι, καλό θα ήταν να ζητήσεις ένα χέρι βοηθείας από εκείνα τα άτομα που νοιάζονται πραγματικά για σένα γιατί με τη βοήθεια τους θα μπορέσεις να βγεις από το τέλμα στο οποίο έχεις πέσει. Και κυρίως, μην προσπαθείς να κάνεις όλους τους άλλους χαρούμενους, πρώτα κοίτα την δική σου ευφορία.

Καρκίνος
Καρκινάκι μου, τίποτα το φυσιολογικό δεν θα έχει αυτή η βδομάδα για σένα. Το αίσθημα της απομόνωσης αλλά και της απόλυτης σύγχυσης θα κυριαρχήσει διότι πολύ απλά, εκεί που θα τρέχεις μόλις δεις φως στο τούνελ, εκεί το φως θα χάνεται πάνω που θα καταφτάνεις στη διέξοδο σου. Κι όλα αυτά έρχονται από μέσα σου, από την ψυχολογική πίεση που νιώθεις εδώ και καιρό. Δεν βοηθά και η έκλειψη Ηλίου στον Ιχθύ, αλλά μην χάνεις το κουράγιο σου. Ξύπνα και κοιμήσου με μία σκέψη: Ο,τι δεν σε σκοτώνει, σε κάνει πιο δυνατό. Είναι κανόνας.

Λέων
Λιοντάρι μου, κι εσύ θα περάσεις μία μικρή σύγχυση αυτή τη βδομάδα διότι ενώ θες να πάρεις μερικές σοβαρές αποφάσεις για το μέλλον σου, κυρίως το επαγγελματικό μέλλον σου, οι γύρω σου θα σου πιπιλάνε το μυαλό με τις δικές τους ιδέες με αποτέλεσμα τελευταία στιγμή να σου αλλάζουν γνώμη και να μην ξέρεις τελικά τι να κάνεις. Θα σου πω εγώ τι να κάνεις. Μην ακούς κανέναν. Ο καθένας έχει τη δική του ατζέντα που δεν θα πρέπει να σε αφορά. Μείνε λιγάκι απομονωμένος και πάρει μια ώριμη και σοβαρή απόφαση μόνος σου, χωρίς να σκέφτεσαι τα καπρίτσια τρίτων.

Παρθένος
Παρθενάκι μου, είσαι από τους λίγους ευνοημένους της βδομάδας αυτής και θα πρέπει να κάνεις ο,τι περνάει από το χέρι σου να το εκμεταλλευτείς αυτό. Ο τομέας επικοινωνία είναι στα πάνω του που σημαίνει πως μπορείς να εκφράσεις τις σκέψεις σου και τα σχέδια σου για το μέλλον ελεύθερα, ενώ θα δεις και τους κόπους σου να φέρνουν καρπούς αφού εδώ και καιρό η εξέλιξη σου είχε μείνει στάσιμη. Όχι πια, η τύχη είναι με το μέρος σου οπότε πάρε ρίσκα και κυρίως, βάλε σε μια τάξη τη ζωή σου, γιατί από εδώ κι έπειτα οι αλλαγές θα είναι πολλές.

Ζυγός
Ζυγέ μου αυτή τη βδομάδα θα κάνεις ένα ωραιότατο reboot στη ζωή σου. Το μυαλό σου και η καρδιά σου έχουν γεμίσει με πληροφορίες και συναισθήματα άνευ ουσίας και νιώθεις την υπερφόρτωση να έρχεται με ταχύ βήμα. Γι’ αυτό, πριν κάνεις το μπαμ που θα είναι θεαματικό, αποφασίζεις να βάλεις σε τάξη τη ζωή σου πετώντας ανθρώπους και καταστάσεις εκτός που δεν σε ωφελούν, έτσι ώστε να πάρεις μία ανάσα για να μπορέσεις να αναδιοργανωθείς και να ξεκινήσεις από την αρχή. Ανοιξιάτικη καθαριότητα, νωρίς νωρίς για σένα.

Σκορπιός
Σκορπιέ μου αυτή τη βδομάδα αν μη τι άλλο θα θυμηθείς πόσο δυναμικός είσαι και θα προσπαθήσεις να κάνεις τα απαραίτητα βήματα για να πάρεις τη ζωή στα χέρια σου. Θες να κάνεις ένα βήμα μπρος αλλά νιώθεις σαν να σε κρατάνε πίσω το παρελθόν και η ατυχία σου- και μην ακούσω κανέναν να λέει πως δεν ήσουν άτυχος τα προηγούμενα χρόνια- αλλά ίσως θα έπρεπε να ξεκινήσεις το σχέδιο δράσης άμεσα χωρίς να αποκαλύψεις τίποτα σε κανέναν. Δυστυχώς, δεν θέλουν όλοι να σε δουν να πετυχαίνεις, οπότε θυμήσου την επιφυλακτικότητα σου και χρησιμοποίησε τη στο φουλ… για τώρα.

Τοξότης
Τοξότη μου βδομάδα γκρίνιας και παράλογων απαιτήσεων θα είναι αυτή για σένα. Σταματημό δεν θα έχεις κι αυτό θα έχει ως αποτέλεσμα κι εσύ να καταλήξεις μέσα στα νεύρα γιατί δεν θα μπορέσεις να πάρεις τίποτα απ’ όσα θες, και θα φέρεις τους γύρω σου στα άκρα. Ηρέμησε λιγάκι, είναι λογικό να αισθάνεσαι παράξενα αφού η ανάγκη σου για απόδραση είναι τεράστια αλλά με το να συμπεριφέρεσαι σαν κακομαθημένο παλιόπαιδο δεν πρόκειται να κερδίσεις τίποτα. ΄Κάνε ένα πλάνο και ζήτα βοήθεια από τους ανθρώπους που εμπιστεύεσαι για να σε βοηθήσουν να πετύχεις τους στόχους σου.

Αιγόκερως
Αιγοκεράκι μου, αυτή τη βδομάδα θα συνειδητοποιήσεις πως ίσως ι στόχοι και τα όνειρα σου δεν είναι και τόσο εφικτά. Μάλλον έχεις παρασυρθεί από όλα όσα θα ήθελες να πετύχεις χωρίς να σκεφτείς το πως θα τα πετύχεις. Αυτή τη βδομάδα λοιπόν θα φας μία ωραιότατη κατραπακιά που θα σε επαναφέρει στην πραγματικότητα λιγάκι άτσαλα. Ίσως θα πρέπει να επαναπροσδιορίσεις τους στόχους σου και με αποφασιστικότητα να αλλάξεις πρόγραμμα και στόχους για να μπορέσεις να πάρεις μία ανάσα. Αλλιώς μείνει στην ονειροχώρα σου και περίμενε το θαύμα!

Υδροχόος
Υδροχόε μου πρώτη φορά στα χρονικά σε βλέπω τόσο απαισιόδοξο. Αυτή τη βδομάδα θα δώσεις ρεσιτάλ απαισιοδοξίας αφού δεν θα μπορείς να δεις τίποτα θετικό, ούτε καν στις πιο ηλιόλουστες μέρες. Δεν ξέρω τι σου συμβαίνει αλλά θα πρέπει άμεσα να ανασκουμπωθείς και να αφήσεις τις ηττοπάθειες πίσω σου γιατί δεν σου ταιριάζουν. Εσύ πάντα έχεις ανατρεπτικές ιδέες και πρωτοποριακά σχέδια γι αυτό καλό θα ήταν αντί να κάθεσαι και να βουλιάζεις στον καναπέ, να σηκωθείς και να προσπαθήσεις να ανατρέψεις αυτή την άσχημη κατάσταση άμεσα.

Ιχθείς
Ψαράκι μου, με την έκλειψη ηλίου στο ζώδιο σου καλό θα ήταν να συγκρατείς λιγάκι το στόμα σου και να σκέφτεσαι διπλά πριν μιλήσεις. Κοινώς ο τομέας επικοινωνία δεν θα σε ευνοήσει και πολύ γι’ αυτό πρόσεξε καλά μην δημιουργήσεις παρεξηγήσεις από το πουθενά. Εκμεταλλεύσου αυτή τη βδομάδα για να φτιάξεις ένα πρόγραμμα, αφού η ζωή σου πλέον έχει βγει εκτός πορείας και δεν συμμαζεύεται. Κατέβα από το συννεφάκι σου, περπάτα στη γη λιγάκι, πριν γκρεμιστείς και άντε μετά να σε συμμαζέψουμε!