Ο Ερμής περνάει στον Υδροχόο αυτή τη βδομάδα. Το θέμα επικοινωνία θα είναι κάτι σαν τις επικίνδυνες αποστολές. Η έκλειψη Σελήνης στο Λιοντάρι προς το τέλος της βδομάδας, θα μας κάνει λιγάκι πιο συναισθηματικούς. Εντάξει, θα περάσει κι αυτό!

Κριός
Κριέ μου, αυτή τη βδομάδα θα πρέπει απαραιτήτως να βρεις χρόνο για σένα, να πάρεις μερικές ανάσες και να προσπαθήσεις να βάλεις τη ζωή σου σε μια σειρά γιατί φοβάμαι πως έρχονται αναταράξεις που θα σε πιάσουν απροετοίμαστο. Θα δοκιμαστούν οι σχέσεις σου, κυρίως στο χώρο της εργασίας, γι’ αυτό καλό θα ήταν να διατηρήσεις την ψυχραιμία σου και να αφήσεις στην άκρη την επικριτική προσωπικότητα σου. Βρες λύσεις αντί να ψάχνεις για καυγάδες. Κι αν θες να ξεσπάσεις κάπου, πάρε σάκο του μποξ.

Ταύρος
Ταύρε μου η βδομάδα αυτή σε ευνοεί όσον αφορά την επέκταση εκείνη που ήθελες να κάνεις στα επαγγελματικά σου. Έχεις στόχους, έχεις πλάνο, έχεις όραμα… εντάξει δεν έχεις πόρους αλλά ίσως ένα μικρό ρίσκο επιβάλλεται να το πάρεις αν θες να κάνεις ουσιαστικά βήματα μπρος. Το καλό είναι πως η τύχη ευνοεί τους τολμηρούς, και πως τ’ άστρα είναι στο πλευρό σου. Το κακό είναι πως είσαι ανυπόμονος και περιμένεις να δεις αποτελέσματα από το πρώτο δευτερόλεπτο που θα κάνεις την κίνηση σου. Εμ, δεν πάει έτσι το πράγμα. Υπομονή θέλει, κι εσύ δεν ξέρεις τι σημαίνει καν η λέξη.

Δίδυμος
Διδυμάκι μου μια αρκετά ενεργητική εβδομάδα σε περιμένει, με πολύ τρέξιμο αλλά και με ένα αίσθημα ανικανοποίητου να σε βασανίζει. Βγαίνει από μέσα σου ένα έντονο αίσθημα ανασφάλειας αλλά και επικριτικότητας, που καταφέρνει να σπρώξει μακριά σου φίλους και γνωστούς. Γενικά, γίνεσαι λιγάκι απεχθής εξαιτίας της συμπεριφοράς σου που θα σε αφήσει χωρίς συμμάχους τώρα που τους χρειάζεσαι περισσότερο. Και προς Θεού… μην τα βάζεις μ’ εκείνους που μπορούν να σε καταστρέψουν έτσι χωρίς πλάνο. Θα χάσεις! Προσπάθησε να βρεις από που έρχεται αυτός ο εκνευρισμός και προσπάθησε να το ξεπεράσεις πριν κάνεις κακό στον εαυτό σου.

Καρκίνος 
Καρκίνε μου κάπως καλύτερα θα νιώσεις αυτή τη βδομάδα αφού καταφέρνεις να σπάσεις κάποιες από τις αλυσίδες που σε κρατάνε σε καταστάσεις που σε βαραίνουν. Ίσως να αλλάξεις συνήθειες καταστροφικές ή ακόμα και να πεις αντί σε άτομα που δεν σου πρόσφεραν τίποτα παρά μόνο σύγχυση. Ο,τι κι αν είναι αυτό που θα διώξεις από τη ζωή σου, είναι ένα καλό ξεκίνημα προς την ελευθερία που αναζητάς. Έχεις πιεστεί συναισθηματικά εδώ κι αρκετά χρόνια, καιρός για την αποφυλάκιση σου. Καιρός να πάρεις τη ζωή σου στα χέρια σου, και σ’ όποιον δεν αρέσει αυτή η νέα δυναμικότητα, δείξε του την πόρτα!

Λέων
Λιοντάρι μου, ίσως αυτή η βδομάδα να σε ξεθεώσει συναισθηματικά αφού θα αισθανθείς πως όλοι γύρω σου προσπαθούν να σε ξεζουμίσουν με τον έναν ή τον άλλον τρόπο. Όλο και κάτι σου ζητάνε κι εσύ δίνεις, ειδικά στους ανθρώπους που αγαπάς, χωρίς δεύτερη σκέψη. Καιρός λοιπόν να σταματήσει αυτό εκτός αν θες να μείνεις ταπί από όλες τις απόψεις. Καλό θα ήταν να ψάξεις να βρεις λίγο χρόνο για σένα, να υψώσεις τη φωνή εκεί που χρειάζεται για να μπορέσουν οι γύρω σου να κατανοήσουν πως με τις απαιτήσεις τους σου κάνουν κακό, και κυρίως, να μην παρασυρθείς κι αφήσεις στον αέρα τις υποχρεώσεις σου. Βάστα γερά!

Παρθένος 
Παρθενάκι μου, δεν τη λες και κακή αυτή τη βδομάδα. Είσαι από τους λίγους ευνοημένους. Καταφέρνεις να βάλεις στη θέση τους όλους εκείνους που προσπαθούν να στη βγουν με κόκκινο, ενώ δεν αφήνεις τίποτ’ απολυτός στην τύχη. Κινείσαι με προσοχή στα επαγγελματικά σου, δεν αφήνεις τον ενθουσιασμό σου να σε παρασύρει, ενώ στις σχέσεις σου βάζεις τα όρια που σε συμφέρουν με μεγάλη επιτυχία. Έχεις τη δυνατότητα να φτιάξεις προβληματικές καταστάσεις με απλές κουβέντες και δεν αφήνεις την ευκαιρία ανεκμετάλλευτη. Και φυσικά βγαίνεις κερδισμένος.

Ζυγός
Ζυγέ μου αυτή τη βδομάδα παίρνεις σοβαρές αποφάσεις όσον αφορά το μέλλον σου. Επενδύεις το χρόνο σου κυρίως, σε νέα ξεκινήματα ενώ για πρώτη φορά δεν αναλύεις πολύ τα πράγματα και δρας με πλήρη αποφασιστικότητα. Ίσως να φταίει το ότι η ζωή σου είχε μείνει αρκετά στάσιμη τον τελευταίο καιρό και θες να κάνεις ένα ουσιαστικό βήμα μπρος. Έτσι λοιπόν, είτε πρόκειται για τα επαγγελματικά ή τα ερωτικά σου ή και ακόμα τις γενικές σχέσεις σου, αυτή τη βδομάδα παίρνεις αποφάσεις που αλλάζουν τα δεδομένα, κι αισθάνεσαι πολύ καλά γι’ αυτό.

Σκορπιός 
Σκορπιέ μου, αυτή η βδομάδα θα είναι κάπως παράξενη για σένα αφού θα γίνουν πολλά πράγματα ταυτόχρονα κι εσύ από την έκπληξη σου δεν θα ξέρεις πως να αντιδράσεις. Χρειάζεται τόλμη κι αποφασιστικότητα για αντιμετωπίσεις εκείνα τα δεδομένα που μπορεί να φέρουν άνω κάτω τη ζωή σου, αλλά δεν σου λείπει τίποτα από τα δύο. Αν και τρομερά κουρασμένος από τις κακοτυχίες των προηγουμένων χρόνων, φαίνεσαι ικανός να τα βάλεις και με αυτά τα προβλήματα που σου παρουσιάζονται, με την ελπίδα πως θα είναι τα τελευταία. Μην ξεχνάς μόνο πως δεν χρειάζεται να υπομείνεις τα πάντα μόνος. Έχεις βοηθήσει πολλούς, καιρός να ανταποδώσουν.

Τοξότης 
Τοξότη μου, ένα συναισθηματικό roller coaster θα είναι η βδομάδα για σένα. Θα αισθανθείς πως περπατάς πάνω σε τεντωμένο σχοινί χωρίς δίχτυ προστασίας από κάτω σου, ίσως και χωρίς λόγο, αφού απλά η κούραση που νιώθεις σε ρίχνει πάρα πολύ. Απαιτείται ψυχραιμία σε τέτοιες καταστάσεις. Πρέπει να ξεσπάς όταν δεν νιώθεις καλά και πρέπει να γελάς όταν θες. Δεν πρέπει να καταπιέσεις τα συναισθήματα σου αλλά προσοχή να μην ξεσπάσεις σε άτομα που θέλουν πραγματικά να σε βοηθήσουν. Προσπάθησε να βάλεις σε μια προτεραιότητα όλα εκείνα που σε βαραίνουν ώστε να ξεκινήσεις εκκαθάριση σύντομα.

Αιγόκερως 
Αιγοκεράκι μου, δεν θα είναι κακή αυτή η βδομάδα αφού θα δεις υποθέσεις που αφορούν τα επαγγελματικά ή τι σπουδές σου που είχαν μείνει στάσιμες, να κινούνται πάλι. Τα αποτελέσματα των προσπαθειών σου θα στρώσουν δρόμο για ακόμα μεγαλύτερες επιτυχίες φτάνει να μην αγχωθείς κι από το άγχος σου φέρεις τα πάνω κάτω. Αυτό που ίσως να παραμείνει αγκάθι στο πλευρό σου, είναι τα οικονομικά που φαίνεται πως θα σε απασχολήσουν λιγάκι ακόμα. Πασχίζεις για για κάτι σταθερό αλλά δεν φαίνεται φως στον ορίζοντα… ακόμα… γιατί αν δεν παραιτηθείς θα δεις σίγουρα σύντομα.

Υδροχόος
Υδροχόε μου η τύχη σ’ ευνοεί αυτή τη βδομάδα που σημαίνει πως ήρθε η στιγμή να βγεις από τις σκιές και να πάρεις ρίσκα. Μίλα, μοιράσου τις ιδέες σου με τον κόσμο. Ψάξε βρες καινοτόμα μυαλά σαν το δικό σου για να κάνετε μαζί αυτό το άλμα που τόσο πολύ ποθείς. Έχεις τη δυνατότητα τώρα να δείξεις την προσωπικότητα σου, και να πείσεις πως οι ιδέες σου είναι υλοποιήσιμες με λίγη επεξεργασία. Μην αφήσεις κανέναν και για κανέναν λόγο να σου πει ότι δεν μπορείς να κάνεις κάτι. Αυτή τη βδομάδα μπορείς να αποδείξεις πολλά με λίγη επιμονή.

Ιχθείς
Ψαράκι μου, τα οικονομικά σου θα σε ταλαιπωρήσουν για μία ακόμη φορά αυτή τη βδομάδα. Δεν μπορείς να αποταμιεύσεις με τίποτα γιατί τα προβλήματα σκάνε μόλις καταφέρνεις να πάρεις μια οικονομική ανάσα. Πρόσεξε στην προσπάθεια σου να κλείσεις συμφωνίες που θα φέρουν κάποιο κέρδος, μην τελικά βγεις ζημιωμένος και χρεωμένος. Μην αφήσεις την αβεβαιότητα που σου προκαλούν τα χρηματικά κι επαγγελματικά σου προβλήματα να γίνει κακός σύμβουλος. Πάρε μια βαθιά ανάσα και στρέψου για βοήθεια στο οικογενειακό σου περιβάλλον μέχρι να βρεις ένα σχέδιο που θα σου αποφέρει κέρδος.