Ο χαρακτήρας της Kim Cattrall στο Sex and the City, η αγαπημένη σε όλους Samantha Jones, σύμφωνα με πρόσφατες πληροφορίες, θα υπάρχει στο επερχόμενο reboot, αφήνοντας ανοιχτό το “παράθυρο” για μια ενδεχόμενη επιστροφή!

Το “And Just Like That” θα κάνει πρεμιέρα το Δεκέμβριο με τις Sarah Jessica Parker, Cynthia Nixon και Kristin Davis να αναβιώνουν τους iconic ρόλους. Ζουν στη Νέα Υόρκη, δέκα χρόνια μετά την κυκλοφορία της τελευταίας ταινίας. Η 65χρονη Kim Cattrall, ενσάρκωσε τη θρυλική Samantha στη σειρά του HBO, όμως αρνήθηκε να επιστρέψει, κάνοντας τους φαν να αναρωτιούνται πως είναι δυνατό να υπάρξει η σειρά χωρίς αυτήν. Σύμφωνα με τη Daily Mail όμως, ο χαρακτήρας δε “σκοτώνεται” αλλά ζει στο Λονδίνο και η πόρτα παραμένει ανοιχτή για την επιστροφή της μόλις ξεκινήσουν τα γυρίσματα για τη δεύτερη σεζόν.

Δε θα είχε βέβαια νόημα η Samantha να παρέμενε στη Νέα Υόρκη και να μην αλληλοεπιδρούσε με τις φίλες της. Επομένως τη μετέφεραν στο Λονδίνο, προκειμένου να εξηγήσουν την απουσία της. Οι συγγραφείς σκέφτονταν αρχικά να τη στείλουν στο Los Angeles, όμως αυτό το είχαν κάνει στην πρώτη ταινία του Sex and the City, όπου την είδαμε να μένει σε ένα τεράστιο παραλιακό σπίτι.

Διαβάστε επίσης: Ποια σημαντικά οφέλη κερδίζει το παιδί σου όταν παίζει με κούκλες | Thats Life. Life as it is!