Αν παρατηρήσεις το ουράνιο τόξο θα δεις ότι στην πραγματικότητα σχηματίζει μια γέφυρα. Ναι, πρόκειται για μια γέφυρα που συνδέει την μια πλευρά της γης με την άλλη. Πολλοί λοιπόν πιστεύουν ότι το ουράνιο τόξο σηματοδοτεί μια νέα αρχή. Αυτό μπορεί ουσιαστικά να ερμηνευτεί σαν ένα πνευματικό σημάδι που πρέπει να ξερφύγουν από την τρέχουσα πορεία και να ξεκινήσουν εκ νέου. Η εμφάνιση του ουράνιου τόξου παρέχει την απαιτούμενη ενθάρρυνση.

Πολλοί επίσης πιστεύουν ότι είναι ένα σημάδι ελπίδας. Αν ζητάς ένα σημάδι για μια υπόθεση τότε αυτό είναι το μαγικό μυστικό. Για πολλούς θεωρείται ένα αγγελικό σημάδι πως δεν είναι μόνοι τους ή έναν οιωνό για μια υπόθεση τους. Το ουράνιο τόξο εμφανίζεται ακριβώς όποτε κάποιος το χρειάζεται και ορίζεται ως μια σπίθα ελπίδας ή ώθηση ενθάρρυνσης.

Αν λοιπόν σας χαρίσουν ένα γούρι με ένα ουράνιο τόξο από τα Jour τότε είναι σίγουρα σημάδι πως ο συγκεκριμένος άνθρωπος νοιάζεται πολύ για εσάς.

Αυτές τις γιορτές τα Jour σε καλούν να μοιράσεις χαρά & αισιοδοξία με τα πιο κομψά κοσμήματα και το πιο χρωματιστό γούρι. Με έμπνευση το δύσκολο 2020 και σε συνδυασμό με την πηγαία θετική σκέψη που χαρακτηρίζει την οικογένεια Ζουρίδη, το ελληνικό jewellery brand δημιούργησε ένα ξεχωριστό γούρι για το 2021. Ο αριθμός 1 της νέας χρονιάς κρύβει μέσα του όλη την ελπίδα του ουράνιου τόξου και κυκλοφορεί σε 4 διαφορετικές εναλλακτικές, σε multicolor και σε greise, true red, emerald και fog grey ενώ είναι επιχρυσωμένο ασήμι 925 με σμάλτο.

Περιηγησου στο jour.gr και κάνε δικά σου αγαπημένα κομμάτια εύκολα και γρήγορα είτε επιλέγοντας το Click Away είτε με αποστολή στο χώρο σου. Για παραγγελίες εντός Αττικής οι αποστολές παραδίδονται άμεσα εντός 3 ημερών.