Τα αγαπημένα μας brands έχουν σχεδιάσει ήδη τις νέες συλλογές τους και περιμένουν καρτερικά τον χειμώνα για να σε εντυπωσιάσουν. Επειδή λοιπόν εμείς πήραμε μια γεύση από τη θα δούμε σε προκαλώ να τα δεις και εσύ. Άλλωστε ο στόχος είναι να είσαι πάντα στυλάτη, αυτό μη το ξεχνάς!

Barbour

Capture

Η Barbour, το κορυφαίο και ιστορικό lifestyle brand συνεργάζεται για πρώτη φορά με την ALEXA CHUNG η οποία σχεδιάζει νέα πανωφόρια για την χειμερινή συλλογή, με έμπνευση από τα πατρόν κλασσικών σχεδίων της Barbour και προσεγγίζοντας τα με νέα ματιά. Αυτή η συλλογή χαρακτηρίζεται από την παράδοση, τη δεξιοτεχνία, τη μοντέρνα αισθητική και τον έντονο χαρακτήρα της, που την κάνει τόσο διαχρονική όσο και ενεργητική. Αυτή η συνεργασία μεταξύ της Barbour και της ALEXACHUNG ήρθε φυσικά. Η Alexa Chung έχει περάσει τη ζωή της φορώντας Barbour, ως παιδί από τα βροχερά λιβάδια του Hampshire μέχρι το Glastonbury ως ενήλικας. Η Alexa Chung δήλωσε για τη συνεργασία: «Μερικές από τις πιο ευχάριστες αναμνήσεις μου έχουν συνδεθεί με ένα ρούχο της Barbour. Η μυρωδιά του κεριού με κάνει να αισθάνομαι σαν το σπίτι μου. Για μένα, η Barbour αποτέλεσε μέρος της παιδικής μου ηλικίας, της ενηλικίωσής μου και είμαι εξαιρετικά περήφανη που είναι πλέον μέρος και του μέλλοντος μου.»

Tommy Hilfiger

Capture

Οι συλλογές TOMMY HILFIGER για το Φθινόπωρο 2019 αναμιγνύουν την κληρονομιά του brand με τη λειτουργικότητα, συνδυάζοντας βιώσιμα υλικά  με την πρακτικότητα. Η capsule συλλογή TommyXZendaya σηματοδοτεί την δεύτερη συνεργασία του Αμερικανού σχεδιαστή Tommy Hilfiger με την ηθοποιό Zendaya, παγκόσμια brand ambassador των γυναικείων συλλογών Tommy Hilfiger. Η TommyXLewis συλλογή είναι η τρίτη κατά σειρά συλλογή σε συνεργασία με τον Βρετανό οδηγό αγώνων ταχύτητας, πέντε φορές παγκόσμιο πρωταθλητής της Formula One® και παγκόσμιο brand ambassador των ανδρικών συλλογών TOMMY HILFIGER Lewis Hamilton.   H capsule συλλογή TommyXMercedes για το Φθινόπωρο 2019 είναι η δεύτερη συλλογή που προκύπτει από τη συνεργασία του Αμερικανού σχεδιαστή με την MERCEDES-BENZ. Η συλλογή στηρίζεται στην πολυετή στρατηγική συνεργασία με την παγκόσμια πρωταθλήτρια της Formula One® Mercedes-AMG Petronas Motorsport. Η συλλογή Tommy Sport για το Φθινόπωρο 2019 είναι η δεύτερη συλλογή  activewear που παρουσιάζει η Tommy Hilfiger και περιλαμβάνει γυναικείο και ανδρικό ρουχισμό. Η συλλογή έχει κλέψει τις εντυπώσεις ήδη από το λανσάρισμά της.