Καταλαβαίνω ότι είναι ένα πρόβλημα που μας ταλαιπωρεί όλες. Θέλουμε να βρούμε κάτι που να αναδεικνύει τις γραμμές μας και να μας θυμίζει το νησί. Να φαίνεται το πόσο πολύ μαυρίσαμε αλλά χωρίς να είναι προκλητικό. Ε λοιπόν σου βρήκαμε το τέλειο σύνολο μιας κ αι πήγαμε για ψώνια (ναι βλέπεις εμείς γυρίσαμε λίγο πιο νωρίς στο γραφείο)!

Φόρεμα

Δεν ξέρω αν έχεις παρατηρήσει αυτή την αλλαγή του καιρού που δεν μπορείς να διαλέξεις τι θα φορέσεις. Που παίρνεις και μια ζακετούλα μαζί σου σε περίπτωση που χρειαστεί. Έτσι λοιπόν βρήκαμε το τέλειο φόρεμα για να μη χρειαστεί να συνδυάζεις ζακέτα, παντελόνι ή φούστα με πουκάμισο σε ένα υπέροχο χρώμα που θα στρέψει όλα τα βλέμματα πάνω σου.

 Φόρεμα

Τσάντα 

Που πας χωρίς την τσάντα σου; Μια ωραία εντυπωσιακή τσάντα σε έντονο μπλε χρώμα είναι ακριβώς αυτό που χρειάζεσαι. Φυσικά δεν πρέπει να είναι ούτε αρκετά μικρή (δεν θα χωρέσει τίποτα) αλλά ούτε και μεγάλη (είπαμε να μπούμε σιγά σιγά στο κλίμα της δουλειάς). Και το καλύτερο; Μπορείς να την κρατήσεις και το βράδυ που θα βγεις με τα κορίτσια από τη δουλειά για ποτό που θα συζητήσετε για τις καλοκαιρινές διακοπές και φυσικά για τους καλοκαιρινούς έρωτες.

 Τσάντα

Παπούτσια

Ευτυχώς η εποχή που το παπούτσι έπρεπε να είναι στο ίδιο χρώμα με τη τσάντα έχει περάσει ανεπιστρεπτί! Ευτυχώς γυρνώντας από τις διακοπές φρόντισες το πεντικιούρ σου και είναι ώρα να το αναδείξεις με ένα υπέροχο ζευγάρι ασημένια σανδάλια. Εκτός από άνετα σου δίνουν και αυτούς τους έξτρα πολυπόθητους πόντους που σε συνδιασμό με το κοντό φόρεμα που λέγαμε  το πόδι σου φαίνεται πάρα πολύ ψηλό (άκου και εμένα το 1.50)

Σανδάλι

Μαλλιά

Κάνε τα μαλλιά σου μια όμορφη αλογοουρά μαζί με μια κοτσίδα αφού είναι τόσο στη μόδα, όχι πολύ ψηλή όμως ώστε να αναδεικνύονται οι γραμμές του φορέματος. Και φυσικά αν δεν μπορείς να κάνεις γαλλική σου βρήκαμε την πιο σούπερ εύκολη κοτσίδα για να δοκιμάσεις.