Το denim, το διαχρονικό ρούχο αντρών και γυναικών που αγαπήσαμε για την ανθεκτικότητα, την απλότητα και την ικανότητά του να ταιριάζει σε κάθε στιλ. Η Bershka γιορτάζει τα καλύτερα του denim με μια συλλογή εμπνευσμένη από τις δεκαετίες, από τα 80s έως σήμερα.

80s

Tο πετροπλυμένο τζιν jogger- τέλειο για κομψά, αθλητικά ντυσίματα των 80s. Σε ποιον δεν αρέσει άλλωστε λίγο vintage στην καθημερινότητα;

90s

Η εποχή των baggy και το ντένιμ της Bershka με κανονική μέση και φαρδύ μπατζάκι είναι ένας τέλειος φόρος τιμής σε αυτό το συμβολικό στυλ. Υποστηρίζει άψογα το στυλ «βασικό αλλά όχι απλό», όπως ένα μπλέιζερ με φουσκωτούς ώμους.

00s

Η φόρμα straight είναι ένα κλασσικό σχέδιο που δεν παλιώνει. Οι λεπτομέρειες με σκισίματα δίνουν μια vintage αίσθηση, ή εναλλακτικά μπορεί να ανανεωθεί σύμφωνα με τις τελευταίες τάσεις.

 

10s

Η χρυσή εποχή του skinny τζιν. Αγαπήθηκε για τις φόρμες του- ζεστά στυλ και με την ικανότητα ενός επίσημου ή χαλαρού ντυσίματος – οι οποίες μάλλον θα μείνουν στις ντουλάπες μας για πάντα.

20s

Για το 2020, η Bershka παρουσιάζει το στυλ balloon. Πολύ κολακευτικό όπως ένα skinny και ψηλόμεσο mom τζιν, ένα σχέδιο που στενεύει με μακρύ μπατζάκι και το κάνει το νέο βασικό που χρειάζεσαι. Μπορείς να επιλέξεις το κλασσικό ντένιμ ή σε cargo και τσέπες utility για μία διαφορετική δυνατή τάση μόδας.