Ένας καφές, τόσες πολλές επιλογές. Όταν αποφασίζεις να πιεις espresso, μπορείς να διαλέξεις ζεστό ή κρύο, με γάλα ή χωρίς, lungo, macchiato, με σοκολάτα, cappuccino ή latte. Κι αν είσαι στα Starbucks, το δίλημμα μεγαλώνει περισσότερο με τα νέα χαρμάνια Blonde Roast και Signature Roast.

Ο Starbucks® Blonde Roast έχει ήπια, διακριτικά γλυκιά γεύση με νότες κίτρου και ζωηρή οξύτητα. Κι αυτό γιατί οι κόκκοι καφέ καβουρδίζονται σε ελαφρώς χαμηλότερη θερμοκρασία από το κλασικό χαρμάνι Starbucks® Signature Roast. Είναι η ιδανική επιλογή για όσους επιθυμούν ένα ελαφρύτερο καβουρδισμένο χαρμάνι με απαλή και πιο γλυκιά γεύση στον καθημερινό τους καφέ.

Ο Starbucks® Signature Roast, με σκούρο καβούρδισμα, έχει πλούσιο άρωμα με νότες καραμέλας. Δημιουργήθηκε στα τέλη της δεκαετίας του 70 μετά από μήνες δοκιμών και συνδυασμών με τις ποικιλίες της Λατινικής Αμερικής να δίνουν ελαφριά οξύτητα και τις ποικιλίες της Ασίας/ Ειρηνικού να προσδίδουν πικάντικο άρωμα.

Αν αποφασίσεις να δοκιμάσεις το Blonde Roast, τσέκαρε οπωσδήποτε τα macchiato ροφήματα Vanilla Bean Blonde Roast Macchiato με φρέσκο γάλα στον ατμό, βανίλια, espresso και μια μοναδική γλυκιά σως από κόκκους βανίλιας, και Roasted Hazelnut Blonde Roast Macchiato με φρέσκο γάλα στον ατμό, γλυκιά γεύση φουντουκιού, espresso και σως φουντουκιού.

Εσύ ποιον θα διαλέξεις;