Οι θαυμαστές της Carrie Fisher έχουν τώρα μια ευκαιρία για ένα εμβληματικό κομμάτι της ιστορίας του «Star Wars»… Το φόρεμα της πριγκίπισσας Leia είναι προς πώληση, αλλά θα χρειαστούν πολλά περισσότερα από τη βοήθεια του Obi-Wan για να το πάρουν!

Το μοναδικό στο είδος του κοστούμι έφτασε στη δημοπρασία Propstore. Το φόρεσε η αείμνηστη ηθοποιός στην ταινία OG του 1977, “Star Wars: Episode IV – A New Hope” … και ο οίκος δημοπρασιών εκτιμά ότι θα κοστίσει από 1 εκατ. $ έως 2 εκατ. $.

Η 3ήμερη δημοπρασία περιλαμβάνει επίσης πολλά άλλα αναμνηστικά του Χόλιγουντ που δεν σχετίζονται με τον «Πόλεμο των Άστρων». Για παράδειγμα, το Batman’s Batpod – που χρησιμοποιήθηκε από τον Christian Bale στα “The Dark Knight” και “The Dark Knight Rises” – είναι επίσης διαθέσιμο και πιθανότατα θα έχει παρόμοια τιμή με το φόρεμα της Leia.

Άλλα αντικείμενα του μπλοκ περιλαμβάνουν την κούκλα του κακού κλόουν από την κλασική ταινία του 1982 του Στίβεν Σπίλμπεργκ «Poltergeist», η οποία αναμένεται να κοστίσει 200.000 έως 400.000 δολάρια.

Και οι λάτρεις του κινηματογράφου μπορούν επίσης να υποβάλουν προσφορές για σκηνικά από σύγχρονες επιτυχίες, όπως το κράνος «Star-Lord» του Chris Pratt από την ταινία του 2014, «Guardians of the Galaxy».