Ο Ντέιβιντ Μπέκαμ κάνει δώρο γάμου στον γιο του Μπρούκλιν με ηλεκτρική Jaguar $500.000
Ένα διθέσιο, κάμπριο αυτοκίνητο με γαλάζιο χρώμα στο εξωτερικό και ανοιχτό κρεμ στο εσωτερικό. Ο συνταξιούχος ποδοσφαιριστής χάρισε στο νεόνυμφο ζευγάρι μια vintage Jaguar XK120 η οποία είναι ανακαινισμένη και έχει γίνει πλήρως ηλεκτρική.

Ο Beckham προχώρησε στην ειδική παραγγελία του οχήματος από τη Lunaz, η οποία εδρεύει στο Silverstone, στο Ηνωμένο Βασίλειο.

Ο David Lorenz, Ιδρυτής και Διευθύνων Σύμβουλος της Lunaz, δήλωσε: «Κατά τη δημιουργία αυτής της όμορφης, ηλεκτρικής Jaguar XK140, έχουμε την τιμή να γεφυρώνουμε το χάσμα μεταξύ της επαγγελματικής ζωής του David Beckham, όπου είναι επενδυτής στη Lunaz και στην οικογενειακή του ζωή.

«Αυτό το αξιόλογο αυτοκίνητο είναι το τέλειο δώρο στον γιο του Μπρούκλιν και τη νύφη του, Νίκολα, την ημέρα του γάμου τους. Από κάθε άποψη, αυτό το εξαιρετικό ηλεκτρικό κλασικό αυτοκίνητο της Lunaz συμβολίζει ένα λαμπρό, θετικό μέλλον».

Οι γονείς του ζευγαριού, Ντέιβιντ Μπέκαμ και Βικτόρια Μπέκαμ, δεν θα μπορούσαν να κάνουν άλλη είσοδο από το να εμφανιστούν με το δώρο τους προς τον γιο τους την ημέρα του γάμου του!

Ο Μπρούκλιν και η Νίκολα εντοπίστηκαν να οδηγούν το νέο τους αμάξι όλη την υπόλοιπη ημέρα!