Επιστρέφει στους δέκτες μας από τη συχνότητα του Mega η Ρούλα Κορομηλά, έπειτα από την επίσημη ανακοίνωση του καναλιού.
Κάνει το μεγάλο comeback αναλαμβάνοντας την παρουσία της μουσικής εκπομπής “Σπίτι με το MEGA”, που αναμένεται να ξεκινήσει στις 5 Νοεμβρίου.
Συγκεκριμένα, το κανάλι ανακοίνωση ότι: “ Η Ρούλα Κορομηλά, η παρουσιάστρια με την αδιαμφισβήτητη ιστορία στην ελληνική τηλεόραση, θα είναι η οικοδέσποινα στην αγαπημένη μουσική εκπομπή “Σπίτι με το MEGA””
Η εκπομπή είναι πολλά υποσχόμενη αφού πρόκειται να φιλοξενήσει εκλεκτούς καλεσμένους και να δημιουργήσει αίσθηση με ξεχωριστά events. Φυσικά, η Ρούλα Κορομηλά είναι εγγύηση από μόνη της καθώς θα επιστρέψει να μας χαρίσει ωραίες μουσικές στιγμές στην ελληνική τηλεόραση με τον δικό της ξεχωριστό και αγαπημένο τρόπο.

Γεια σου φίλη! Είμαι η Μάρθα και αγαπώ καθετί καινούργιο! Παρόλο που ξεκίνησα με σπουδές στη Διοίκηση Επιχειρήσεων, το πάθος μου για τη γραφή με οδήγησε στη Δημοσιογραφία, όπου ολοκλήρωσα το μεταπτυχιακό μου στο ΕΚΠΑ. Πάντα με γοήτευε ο κόσμος του lifestyle, της μόδας, της ομορφιάς και της διακόσμησης (ζυγός που θέλει αρμονία), και τώρα έχω τη χαρά να μοιράζομαι τις δικές μου ιδέες και σκέψεις μαζί σου. Είσαι έτοιμη για αυτό το ταξίδι;
