Δεν χωράει αμφιβολία ότι οι ONE αποτελούν ένα από τα πιο αγαπημένα ελληνικά boybands στα τέλη των 90s και παρόλο που η πορεία τους ήταν σχετικά σύντομη, ωστόσο κατάφεραν να αφήσουν το στίγμα τους στα μουσικά δρώμενα της χώρας. Αν και οι δρόμοι τους χώρισαν στην πορεία, παρόλα αυτά τα μέλη των ONE δεν σταμάτησαν ποτέ να κάνουν παρέα και τώρα έφτασε η στιγμή να ενωθούν ξανά με ένα μουσικό κομμάτι που είναι άκρως ξεσηκωτικό και βγάζει άπειρα θετικά vibes!

O frontman Κωνσταντίνος Χριστοφόρου αναζητάει… καρδιολόγο και το Billy Bam Bam σε στίχους Και μουσική του ίδιου θα σε κάνει να το χορεύεις κάθε στιγμή και λεπτό! Guest Star στο πραγματικά ξέφρενο video clip αλλά και στα φωνητικά, η πάντοτε αγαπημένη, Στέλλα Γεωργιάδου! Από εμάς δεν απομένει τίποτα άλλο παρά να σας προτείνουμε να δυναμώσετε την ένταση και να ξεκινήσετε το χώρο!

One Response

  1. Γιαννης

    τι είναι αυτό μωρέ; σοβαρά τώρα δεν ντράπηκε και το κυκλοφόρησε; τ ρ α γ ι κ ο!!!! τι κάνεις ρε χριστοφόρου; πόση αυτοκαταστοφή πια;; ελα πεσ τα σε μένα θεσ να κανουμε σχεση στασου ενα λεπτο τραγουδάρες