“Το πιο μεγάλο παζάρι” κάνει σήμερα πρεμιέρα με τον Ηλία Βρεττό. Το πολυαγαπημένο τηλεπαιχνίδι που ξεκίνησε από την Αμερική το 1963 και έχει γράψει ιστορία στην παγκόσμια τηλεόραση, βασίζεται στον παράγοντα τύχη και το στοίχημα, προσφέροντας ανεπανάληπτες στιγμές χαράς, ενθουσιασμού και αγωνίας.

Το γνωρίσαμε στην Ελλάδα μέσα από την συχνότητα του MEGA με τον Ανδρέα Μικρούτσικο το 1992. Πάμε να θυμηθούμε κάποιες από τις πιο ωραίες στιγμές του παιχνιδιού από το παρελθόν;

Ο πιο γκαντέμης παίκτης

Το Ζονγκ στα έπαιρνε όλα πίσω

Ο Μικρούτσικος αποκαλύπτει για τότε

Στο σήμερα

Ο Ηλίας Βρεττός επιλέγει τους παίκτες από το κοινό, το οποίο φοράει αστεία αξεσουάρ και, με τον αισιόδοξο του χαρακτήρα, την ευγένεια και το χιούμορ του, συμμετέχει μαζί τους στο μεγαλύτερο παιχνίδι παζαρέματος.

Ο Λευτέρης Μητσόπουλος συμμετέχει στο παιχνίδι με τον Ηλία και τους παίκτες, προσφέροντάς τους μοναδικές προσφορές, ενώ η Ελένη Ασημάκη, με τον δυναμισμό και την γοητεία της, αποκαλύπτει τα πλούσια δώρα ή… το “ΖΟΝΚ!”

Οι παίκτες, μέσα από αστείες και πρωτότυπες δοκιμασίες που βασίζονται στην τύχη και το ρίσκο και είναι πρόθυμοι να δοκιμάσουν, πρέπει να κάνουν το καλύτερο παζάρι! Κάποια από αυτά τα παιχνίδια περιλαμβάνουν τα “Γουρουνάκια”, τον “Θρίαμβο” και την “Τρίλιζα”, τα οποία προκαλούν γέλιο και αγωνία στους παίκτες.

Το ενθουσιώδες κοινό συμμετέχει ενεργά, επηρεάζοντας τις αποφάσεις των παικτών και όλα αυτά συνθέτουν μια απόλυτα μοναδική εμπειρία παιχνιδιού, τόσο για τους διαγωνιζόμενους όσο και για τους τηλεθεατές.

Τα εντυπωσιακά σκηνικά που δημιουργήθηκαν ειδικά για το “Πιο Μεγάλο Παζάρι”, με σκοπό να προσφέρουν ατέλειωτη διασκέδαση στο κοινό, ολοκληρώνουν την εικόνα αυτού του δημοφιλούς τηλεπαιχνιδιού που έρχεται να αλλάξει για πάντα τις απογευματινές μας στιγμές!

Το “Πιο Μεγάλο Παζάρι” είναι έτοιμο να προσφέρει καθημερινά τα πλουσιότερα, πιο γενναιόδωρα και μεγαλύτερα δώρα που έχουν προσφερθεί ποτέ και έρχεται να ανανεώσει τις απογευματινές μας ψυχαγωγικές επιλογές, καθημερινά στις 17:45 στον Alpha με τον Ηλία Βρεττό!

Διάβασε επίσης:

Μεξικό: Αστυνομικοί πέρασαν χειροπέδες… στην κούκλα του Τσάκι!