Κάθε καλλιτέχνης έχει μια διαφορετική ιστορία για το πως κατάφερε να καταξιωθεί στον χώρο.

Ωστόσο, σχεδόν κάθε καλλιτεχνικός δρόμος έχει ένα κοινό κοινό – χαρακτηρίζεται από αγώνες, ανασφάλειες και στιγμές εγκατάλειψης.

Η Taylor Ann Linko ονειρεύτηκε να γίνει καλλιτέχνης από το δημοτικό, όταν άρχισε να διακοσμεί καλάθια φρούτων και να τα πουλάει στους φίλους της μαμάς της. Μετά από πολλές αποτυχημένες προσπάθειες, το έκανε τελικά λίγους μήνες μετά το γάμο της με το υπέροχο νυφικό της!

Ας πάρουμε τα πράγματα όμως από την αρχή. Μήνες πριν από το γάμο της, η Taylor Ann Linko αποφάσισε ότι δεν θα φορούσε ένα τυπικό λευκό νυφικό και αντίθετα θα το ζωγράφιζε. Βρήκε λοιπόν ένα νυφικό που ταίριαζε στο στυλ της και στη συνέχεια ξεκίνησε να το ζωγραφίζει με αερογράφο. Το αποτέλεσμα ήταν υπέροχο και σίγουρα αντανακλούσε την πολύχρωμη προσωπικότητα της, άλλωστε όλοι στον γάμο το λάτρεψαν. Λίγους μήνες μετά άρχισε να δέχεται ειδοποιήσεις στο Facebook και το Instagram από ανθρώπους που ήθελαν ένα αντίστοιχο και έτσι το νυφικό μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα έγινε viral. Αυτό την βοήθησε να ξεκινήσει την δική της επιχείρηση και να έρχεται σε επαφή με νύφες οι οποίες ήθελαν ένα ιδιαίτερο νυφικό για τον γάμο τους.

Παρακάτω μπορείς να δεις τα σχέδια για να πάρεις έμπνευση για τον δικό σου γάμο