Αρκετοί είναι αυτοί που θεωρούν ένα ταξίδι στο διάστημα το μεγαλύτερο όνειρο της ζωής τους και είναι διατεθειμένοι να πληρώσουν αδρά, προκειμένου να το πραγματοποιήσουν. Όπως φαίνεται όμως, ο Τομ Χανκς δεν ανήκει σε αυτή την κατηγορία!

Πριν λίγες μέρες έγινε γνωστό ότι ο Τζεφ Μπέζος πρόσφερε στον Τομ Χάνκς την ευκαιρία να κάνει μια βόλτα στο διάστημα, όμως ο διάσημος ηθοποιός έπρεπε να καταβάλει και το ανάλογο αντίτιμο!

Ο Χανκς επιβεβαίωσε σε τηλεοπτική του εμφάνιση στην εκπομπή “Jimmy Kimmel Live!” ότι ο Bezos του έκανε πράγματι τη συγκεκριμένη πρόταση, αλλά δεν ήταν δωρεάν. Ανέφερε μάλιστα στον παρουσιαστή: «Το ταξίδι στο διάστημα κοστίζει 28 εκατ. δολάρια ή κάτι τέτοιο. Είμαι καλά, Jimmy. Τα πηγαίνω καλά. Δεν είμαι όμως διατεθειμένος να πληρώσω 28 εκατ. δολάρια. Ξέρεις κάτι; Μπορούμε να ζήσουμε την εμπειρία του ταξιδιού στο διάστημα αυτή τη στιγμή». Ο ηθοποιός, που παρουσιάστηκε στην εκπομπή για την προώθηση της νέας του ταινίας «Finch», άρχισε να κουνά την καρέκλα του, μιμούμενος το ταρακούνημα ενός πυραύλου, λέγοντας το εξής: «Δε χρειάζεται να ξοδέψω 28 εκατ. δολάρια για να το κάνω αυτό».

Δείτε στη συνέχεια το video:

Διαβάστε επίσης: Macaulay Culkin: Από το ‘Μόνος στο Σπίτι’, μοντέλο της Gucci στα 41 του | Thats Life. Life as it is!