Μετά το βίντεο με το τρέμουλο στο χέρι οι φανς του Τομ Χανκς, ανησυχούν όχι μόνο για αυτό το περιστατικό αλλά και για την μεγάλη απώλεια βάρους του. Ο ηθοποιός συμμετέχει στην στη βιογραφική ταινία του Έλβις Πρίσλεϊ και υποδύεται τον μάνατζερ του. Ωστόσο ο φωτογραφικός φακός τον έπιασε στους δρόμους του Μανχάταν με φαρδιά ρούχα, αλλά η διάφορα στο βάρος του ήταν αισθητή.

Στο παρελθόν στην ταινία «Ο Ναυαγός», είχε χάσει 24 κιλά και στην ταινία «Φιλαδέλφεια» είχε χάσει 16. Φήμες λένε πως μπορεί να προετοιμάζετε για κάποια ταινία που ο ρόλος τον θέλει σε συγκεκριμένα κιλά. Η επόμενη ταινία που είναι σίγουρο οτι θα συμμετέχει λέγεται «Here» και διαδραματίζεται σε ένα μόνο δωμάτιο και παρακολουθεί τους ανθρώπους που κατοικούν σε αυτό επί σειρά ετών, από το παρελθόν έως το μέλλον.

Όσον αναφορά το τρέμουλο που είχε στην πρεμιέρα της ταινίας στην Αυστραλία, είναι γνωστό πως ο Χανκς πάσχει από διαβήτη τύπου 2. Ο γιατρός, Ρόμπερτ Έκελ, δήλωσε στην Daily Mail:

«Τα άτομα που ζουν με διαβήτη τύπου 2 και υποβάλλονται σε θεραπεία με ινσουλίνη ή σουλφονυλουρία μπορεί να εμφανίσουν τρεμάμενα χέρια αν η γλυκόζη στο αίμα τους πέσει πολύ χαμηλά, κάτι που είναι μια κατάσταση που ονομάζεται υπογλυκαιμία».

Δείτε επίσης: Τομ Χάνκς: To βίντεο που τρέμει το χέρι του προκαλεί ανησυχία για την υγεία του