Στο Thats life αγαπάμε την μόδα και το urban style, γι’αυτό δεν θα μπορούσαμε να μην σας παρουσιάσουμε τη νέα σειρά ρούχων Tom2. Ο Thomas Mersiotis και ο αδερφός του Aristotelis, είναι οι άνθρωποι που βρίσκονται πίσω από τις μίνιμαλ γραμμές και τους λιτούς χρωματισμούς, αφού “παίζουν” κυρίως με το μαύρο και το λευκό.

Ο Thomas Mersiotis ως απόφοιτος της Ανωτάτης Σχολής Καλών Τεχνών, επένδυσε στην σχεδιαστική πρωτοτυπία και κάνοντας χρήση της άναρχης φουτουριστικής κουλτούρας του, δημιούργησε ρούχα προσαρμοσμένα στα δεδομένα της εποχής καθώς και στην ενδυματολογική εξέλιξη της νέας γενιάς. Αντίθετα, ο Aristotelis ακολούθησε τον δρόμο του marketing έχοντας αναλάβει αποκλειστικά τη διανομή, προώθηση και προβολή των ρούχων TOM2 στην Ελλάδα.

Δεν είναι λίγοι οι Έλληνες celebrities (Stan, Γιώργος Μαζωνάκης κ.α.) που επιλέγουν στην γκαρνταρόμπα τους ρούχα των δύο νέων από τα Τρίκαλα. Μάλιστα, τον Δεκέμβριο έγιναν και τα αποκαλυπτήρια του “Τom2 Showroom Cafe” στην πλατεία Δεσποτικού (Τρίκαλα) που συνδυάζει μόδα και καφέ σε ένα μέρος, ενώ είναι το πρώτο στην Ελλάδα. Τι πιο ωραίο απ’το να απολαμβάνεις τον ωραίο σου καφέ και να βλέπεις μια γκάμα από γυναικεία και ανδρικά ρούχα.

showroom cafe

cafe

Η μόδα αρχίζει πλέον να μην έχει αυτή τη δόση της υπερβολής, ενώ το μίνιμαλ ύφος γίνεται σιγά σιγά τάση. Η νέα συλλογή εκφράζει απόλυτα αυτά τα δεδομένα, ενώ η ποιότητα των Tom2 είναι αντάξια των οικονομικών τιμών. Ανακαλύψτε τη σειρά ρούχων και αξεσουάρ στο Tom2.gr, ενώ βρείτε τους και στο Facebook (ΤΟΜ2) για να μαθαίνετε κάθε τι καινούριο. Το μόνο σίγουρο είναι ότι ανυπομονούμε να πάμε στα Τρίκαλα!

Εμείς σας δίνουμε την ευκαιρία να κάνετε δικό σας το γυναικείο πλουζάκι Do Something και το αντρικό “Do Something“, προσφορά των TOM2. Για να λάβετε μέρος στον διαγωνισμό, πρέπει να κάνετε like στην σελίδα των ΤΟΜ2 στο Facebook, like στην σελίδα του Thats Life και σχόλιο μέσα στο άρθρο. Για την έγκυρη συμμετοχή, απαιραίτητες είναι όλες οι κινήσεις. Η νικήτρια και ο νικητής θα ενημερωθούν με μήνυμα μετά την λήξη του διαγωνισμού, την Δευτέρα 29 Φεβρουαρίου 2016.

Πάρτε μια γεύση από τη Collection 2016:

ΤΟΜ2

 

ΤΟΜ2

 

ΤΟΜ2

ΤΟΜ2

ΤΟΜ2

ΤΟΜ2

ΤΟΜ2

ΤΟΜ2

ΤΟΜ2