Οι ατελείωτες ώρες στο γραφείο δεν σε βοηθούν πάρα πολύ να έχεις έναν υγιεινό τρόπο ζωής. Επιπλέον, όταν πεινάς στο γραφείο και όλοι οι συνάδελφοι αρχίζουν να παραγγέλνουν πίτσες και μακαρόνια ή burger, junk food γενικότερα τότε σίγουρα να ξέρεις ότι δεν θα καταφέρεις να έχεις το σώμα που επιθυμείς μέχρι το καλοκαίρι. Και όταν φας, σου έρχεται η όρεξη για γλυκό. Και κάπου εκεί ξεκινάς τις σοκολάτες και καταλαβαίνεις ότι πρέπει να αποχαιρετήσεις το summer body. Τι θα κάνεις για αυτό;

Ας πούμε λοιπόν ότι όπως ξεκινάμε κάθε χρονιά “new year, new me”, είναι η στιγμή που αποφασίζεις να πάρεις σοβαρές αποφάσεις για τη ζωή σου όπως ας πούμε το να ξεκινήσεις δίαιτα. Και ποιο είναι το top snack για να σταματήσεις τις λιγούρες; Δυο μοναδικά snack έρχονται για να αλλάξουν τον τρόπο που απολαμβάνεις τις μπάρες και ανήκουν φυσικά στην οικογένεια Παυλίδη. Η Υγείας Παυλίδη παρουσιάζει την τέλεια επιλογή για ένα άμεσο στην κατανάλωση, απολαυστικό και ισορροπημένο σνακ σε ιδανικό μέγεθος, γεμάτο «ενέργεια», για κάθε στιγμή της ημέρας!

Capture

Capture

Για πρώτη φορά, η αυθεντική σοκολάτα Υγείας Παυλίδη γίνεται μπάρα και ενώνεται απολαυστικά με ξηρούς καρπούς και βελούδινη κρέμα σε δύο υπέροχες γεύσεις:

  • Η Υγείας Παυλίδη μπάρα με φουντούκια και κρέμα κακάο με γεύση μελιού προσφέρει μια γευστική εμπειρία που συνδυάζει ξηρό καρπό, τη μοναδική αίσθηση του μελιού και όλο αυτό σε μια κρέμα που λιώνει στο στόμα.
  • Η Υγείας Παυλίδη μπάρα με αμύγδαλα και κρέμα με γεύση γιαουρτιού και πορτοκαλιού ξυπνάει στις αισθήσεις μέσα από τα αρώματα του πορτοκαλιού και του αμύγδαλου σε μια μοναδική γευστική σύνθεση.