Η μπανάνα και το γιαούρτι είναι ένας τέλειος συνδυασμός πρωινού με λίγες θερμίδες που θα σας κρατήσει μέχρι το μεσημέρι. Η μπανάνα προσθέτει γλυκύτητα χωρίς να χρειάζεται επιπλέον ζάχαρη και οι σπόροι φέρνουν ένα χορταστικό τραγανό αποτέλεσμα.
Συστατικά
- 340g φυσικό γιαούρτι ελληνικού τύπου χωρίς λιπαρά
- 1 μπανάνα, ξεφλουδισμένη και κομμένη σε φέτες
- 15g ανάμεικτους σπόρους (κολοκύθας, σουσάμι και ηλίανθου) (ή χρησιμοποιήστε καβουρδισμένα αμύγδαλα)
Μέθοδος
- Μοιράζουμε το γιαούρτι σε δύο μικρά μπολ. Από πάνω σκορπίζουμε την μπανάνα.
- Πασπαλίζουμε με σπόρους ή ξηρούς καρπούς και σερβίρουμε.
Καλή απόλαυση!
Διάβασε επίσης:

Γεια σου φίλη! Είμαι η Μάρθα Κατσαρού και λάτρης της γραφής. Παρόλο που ξεκίνησα με σπουδές στη Διοίκηση Επιχειρήσεων, το πάθος μου για τη γραφή με οδήγησε στη Δημοσιογραφία, όπου ολοκλήρωσα το μεταπτυχιακό μου στο ΕΚΠΑ. Πάντα με γοήτευε ο κόσμος του lifestyle, της μόδας, της ομορφιάς και της διακόσμησης, και τώρα έχω τη χαρά να μοιράζομαι τις δικές μου ιδέες και σκέψεις μαζί σας. Είστε έτοιμοι για αυτό το ταξίδι;
