Η μπανάνα και το γιαούρτι είναι ένας τέλειος συνδυασμός πρωινού με λίγες θερμίδες που θα σας κρατήσει μέχρι το μεσημέρι. Η μπανάνα προσθέτει γλυκύτητα χωρίς να χρειάζεται επιπλέον ζάχαρη και οι σπόροι φέρνουν ένα χορταστικό τραγανό αποτέλεσμα.

Συστατικά

  • 340g φυσικό γιαούρτι ελληνικού τύπου χωρίς λιπαρά
  • 1 μπανάνα, ξεφλουδισμένη και κομμένη σε φέτες
  • 15g ανάμεικτους σπόρους (κολοκύθας, σουσάμι και ηλίανθου) (ή χρησιμοποιήστε καβουρδισμένα αμύγδαλα)

Μέθοδος

  1. Μοιράζουμε το γιαούρτι σε δύο μικρά μπολ. Από πάνω σκορπίζουμε την μπανάνα.
  2. Πασπαλίζουμε με σπόρους ή ξηρούς καρπούς και σερβίρουμε.

Καλή απόλαυση!

Διάβασε επίσης:

Πιο ελαφριά κρεμώδη κοτόπιτα