Η yoga είναι ιδιαίτερα δημοφιλής σε όλο τον κόσμο και όχι άδικα αφού προσφέρει πολλά και απευθύνεται σε όλους, ανεξαρτήτων φύλου, ηλικίας, κιλών. Σίγουρα κάποιος φίλος ή γνωστός σου ασχολείται ήδη και τώρα είναι μάλλον η ώρα να αρχίσεις κι εσύ γιατί:

Θα νιώθεις καλύτερα

Είναι ο βασικός λόγος που τόσοι άνθρωποι κάνουν yoga φανατικά. Η ελαστικότητα του σώματός σου θα βελτιωθεί, η φυσική σου κατάσταση θα βελτιωθεί, οι μυς σου θα δυναμώσουν και θα νιώσεις πιο ήρεμος/η. Η yoga δεν δυναμώνει μόνο το σώμα αλλά και το μυαλό. Θα προσέξεις ότι μετά από κάθε μάθημα θα νιώθεις καλύτερα, θα ανασαίνεις ξανά σαν να έφυγε ένα βάρος από πάνω σου.

Θα αλλάξεις τον τρόπο που βλέπεις τα πράγματα

Μόλις το μυαλό σου θα είναι πιο ήρεμο, θα σου είναι πιο εύκολο να διοχετεύσεις την ενέργειά σου στα πράγματα που εσύ θες οπότε θα είσαι πιο συγκεντρωμένος/η. Θα αντιμετωπίζεις τα πράγματα με μεγαλύτερη ψυχραιμία και θα μπορείς να διαχειριστείς καλύτερα τις δυσκολίες που προκύπτουν στη ζωή σου.

Θα δοκιμάσεις τη νέα συλλογή Infinalon της Nike

Μπορεί ν δυσπιστείς αλλά αυτό είναι μια εμπειρία από μόνο του, χάρη στο μοναδικό, καινοτόμο ύφασμα Infinalon της Nike. Η σειρά είναι σχεδιασμένη για να προσφέρει απολυτή άνεση τόσο κατά τη διάρκεια ασκήσεων με στρώμα γιόγκα όσο και εκτός αυτού. Το Infinalon έχει διπλάσια ελαστικότητα και επαναφορά από ένα ύφασμα spandex, διαθέτει πρωτοποριακό υλικό υψηλής πυκνότητας με χαμηλό βάρος, επιτρέποντας στο δέρμα να αναπνέει καθ’ όλη τη διάρκεια της άσκησης και δίνει μορφή, φόρμα και σχήμα χωρίς να θυσιάζει την άνεση. Η συλλογή περιλαμβάνει κολάν, παντελόνια, σορτς και κορμάκια — ενώ ακολουθούν νέα λανσαρίσματ