Ο Τζάστιν Μπίμπερ και η Χέιλι Μπίμπερ δεν απολαμβάνουν τη δημοφιλία που θα περίμενε κανείς από ένα ζευγάρι του Χόλιγουντ. Παρόλο που συχνά δημοσιεύουν τρυφερές φωτογραφίες και μηνύματα αγάπης στα social media, οι δημόσιες εμφανίσεις τους έχουν προκαλέσει σχόλια από τους εκατομμύρια φαν του τραγουδιστή.

Κάποιοι θεωρούν ότι ο Τζάστιν Μπίμπερ δεν εκφράζει αρκετά την αγάπη του προς τη σύζυγό του κατά τις δημόσιες εμφανίσεις, καθώς παρατηρούν ότι δεν την αντιμετωπίζει με τρυφερότητα. Κατά την επέτειο των 5 χρόνων σχέσης τους, ο Μπίμπερ ανέβασε μια φωτογραφία τους και έγραψε: «Στην πιο πολύτιμη, την αγαπημένη μου. 5 χρόνια μαζί. Έχεις κατακτήσει την καρδιά μου. Γνωρίζω βαθιά μέσα μου ότι αυτό το ταξίδι μας θα υπερβεί κάθε προσδοκία. Ας συνεχίσουμε να ονειρευόμαστε μαζί, αγάπη μου. Σε αγαπώ με όλη μου την ψυχή».

Όμως, κάποιοι χρήστες διατύπωσαν συνομιλητικά σχόλια όπως: «Της πήρε πάλι το κινητό η Χέιλι;», αφήνοντας υπονοήσεις ότι η δημοσίευση ενδέχεται να μην είναι του ίδιου του Τζάστιν, αλλά της Χέιλι. «Της πήρε το κινητό του και το έγραψε μόνη της», «Πάλι της έκλεψε τον λογαριασμό;», «Μήπως τον χάκαρε;», ήταν μερικά από τα σχόλια που κυκλοφόρησαν.

Διάβασε επίσης:

Οι ταινίες της εβδομάδας: Στις αίθουσες το Γάμος αλά Ελληνικά 3