Το «Halftime» από το Netflix, ένα ντοκιμαντέρ για την ζωή της  Τζένιφερ Λόπεζ, κυκλοφόρησε το πρώτο teaser. Κάτι όμως που δεν περιμέναμε είναι η εμφάνιση του Μπεν Άφλεκ σε αυτό. Στο ντοκιμαντέρ θα δούμε το ποια είναι πραγματικά η Λόπεζ, το σόου της στο Super Bowl και την προεδρική ορκωμοσία. Η πρεμιέρα θα γίνει στις 8 Ιουνίου στο φεστιβάλ «Tribeca» στην Νεα Υόρκη και μια βδομάδα μετά θα είναι διαθέσιμο στο Netflix.

Μέσα από το ντοκιμαντέρ θα ανακαλύψουμε την πραγματική JLo, το πως είναι στην καθημερινότητα της αλλά και για την αξέχαστη εμφάνιση στο Super Bowl το 2020 με τη Shakira.

Μέσα από το τρέιλερ βλέπουμε σε μια σκηνή την Τζένιφερ να κλαίει στο κρεβάτι της, επειδή δεν κατάφερε να κερδίσει το Βραβείο για την ταινία Hustlers και τον ρόλο της ως Ραμόνα.
Η ηθοποιός και τραγουδίστρια λέει «Ήταν πολύ δύσκολο, με έκανε να έχω πολύ χαμηλή αυτοεκτίμηση. Έπρεπε να καταλάβω ποια πραγματικά ήμουν και να πιστέψω σε εμένα και σε τίποτα άλλο».

Το 2018 μίλησε στην Post λέγοντας «Όλοι έλεγαν ότι δεν μπορώ να τραγουδήσω, δεν μπορώ να χορέψω. Ότι είμαι απλώς ένα όμορφο πρόσωπο ή ένα ωραίο σώμα κι αυτό άρχισε να με ρίχνει. Σκεφτόμουν πως ίσως έχουν δίκιο. Όμως, παρά τον πόνο που ένιωθα, συνέχισα. Δεν μπορούσα να επιτρέψω στον εαυτό μου να γίνει αυτό που ήθελαν».

Μέσα από το Halftime θα δούμε μια πιο ευάλωτη πλευρά της Τζένιφερ με τις ανησυχίες και τους προβληματισμούς της.