Η διαμάχη του πρώην ζευγαριού Τζόνι Ντεπ – Άμπερ Χερντ στα δικαστήρια, έχει απασχολήσει τα media αλλά και πολλούς διάσημους που παίρνουν το μέρος του ενός ή του άλλου. Καθώς νέες εξελίξεις έρχονται κάθε μέρα με νέα στοιχεία βγαίνουν στο φως και πολλοί διάσημοι τοποθετούνται και στηρίζουν έναν από τους δύο.

Οι διάσημοι που είναι με το μέρος του Τζόνι Ντεπ

Γουινόνα Ράιντερ

Η πρώην σύντροφος του Ντεπ κατέθεσε στο δικαστήριο στο πλαίσιο της δικαστικής διαμάχης και στήριξε τον πρώην της.

«Ειλικρινά, τον γνωρίζω μόνο ως έναν πραγματικά καλό άντρα, γεμάτο αγάπη, τρομερά στοργικό που ήταν πάρα πολύ προστατευτικός μαζί μου και με τους ανθρώπους που αγαπάει. Μόνο ασφάλεια ένιωθα δίπλα του. Δεν θέλω να αποκαλέσω κάποιον ψεύτη, αλλά μου είναι αδύνατον να πιστέψω αυτές τις σοκαριστικές κατηγορίες, από την εμπειρία μου με τον Τζόνι. Δεν ήμουν παρούσα φυσικά, στη ζωή και τον γάμο του με την Άμπερ Χερντ, αλλά από την εμπειρία μου, μου είναι δύσκολο να το πιστέψω. Η ιδέα ότι πρόκειται για ένα εξαιρετικά βίαιο άτομο είναι ό,τι πιο μακρινό από τον Τζόνι που ήξερα και αγαπούσα».

 

Βανέσα Παραντί

Μια ακόμη πρώην σύντροφος του Ντεπ που παρά τον χωρισμό τους, ο οποίος δεν ήταν ευχάριστος, καταθέτει υπέρ του Τζόνι Ντεπ στη δίκη.

«Είναι ένα άτομο ευαίσθητο, στοργικό και αγαπημένο. Όσα χρόνια που γνωρίζω τον Τζόνι, δεν με έχει κακοποιήσει ποτέ σωματικά και αυτό που περιγράφετε δεν μοιάζει καθόλου με τον άντρα, με τον οποίο έζησα για 14 υπέροχα χρόνια».

Κρις Ροκ

Ο κωμικός μπορεί να μην ήταν μάρτυρας υπεράσπισης στο δικαστήριο αλλά δήλωσε την στήριξή του προς τον Ντεπ κατά την διάρκεια της περιοδείας του λέγοντας στο κοινό του.

«Πιστέψτε όλες τις γυναίκες, πιστέψτε όλες τις γυναίκες εκτός από την Άμπερ Χερντ»

Άιρλαντ Μπάλντουιν

Η κόρη του Άλεκ Μπάλντουιν γράφει σε ένα Instagram story.

«Το κακό είναι ότι ξέρω πολλές γυναίκες που είναι ακριβώς έτσι. Είναι χειριστικές, ψυχρές και χρησιμοποιούν τη γυναικεία τους ιδιότητα για να υποδυθούν τα θύματα και να στρέψουν τον κόσμο εναντίον του άντρα. Ζούμε σε μια κοινωνία, που είναι ωραίο να λέμε ότι οι άντρες είναι οι χειρότεροι»

Τζό Ρόγκαν

Ο κωμικός υποστηρίζει πως η Άμπερ Χερντ είναι μια «τρελή κυρία που ισχυρίζεται ψέματα».

«Παρακολουθώ αυτή τη δίκη. Είναι ένας τρόπος να πεις στον εαυτό σου “δεν πρέπει να πιστεύω ό,τι βλακεία ακούω”. Υπάρχουν άνθρωποι είναι απλώς χειριστικοί και γεμάτοι με τέτοια πράγματα»

Οι διάσημοι που είναι με το μέρος της Άμπερ Χερντ

Χάουαρντ Στερν

Μίλησε στην εκπομπή «Sirius XM» στηρίζοντας την Άμπερ Χερντ.

«Ο Ντεπ σκέφτηκε να το βάλει να προβάλλεται ζωντανά, γιατί είναι νάρκισσος. Φανταζόταν ότι είναι τόσο καλός ηθοποιός που θα πείσει τους πάντες. Ακούγεται σαν παιδάκι, που τσακώνεται. Είναι πολύ άσχημο αυτό που κάνει»

Έλεν Μπάρκιν

Η ηθοποιός και πρώην του Ντεπ δεν είχε καλή εμπειρία στην σχέση τους έτσι θέλησε να στηρίξει την Χερντ καταθέτοντας.

«Με ρωτούσε συνέχεια που πηγαίνω, με ποιον θα πάω και τι έκανα χθες το βράδυ», «έριξε ένα μπουκάλι κρασί προς το μέρος της κατά τη διάρκεια έντονης στιγμής σε δωμάτιο ξενοδοχείου».

 

Τζούλια Φοξ

 

Η ηθοποιός που έγινε γνωστή λόγω της σχέσης της με τον Κάνιε Γουέστ υποστήριξε την Χερντ γράφοντας στο Instagram.

«Εξακολουθεί να κάνει κουμάντο στη ζωή της και την ελέγχει, κάνοντας μήνυση σε όλο τον κόσμο, που στηρίζει την Χερντ»

«Τον χτύπησε; Ναι. Ήταν κακοποίηση; Όχι. Πρέπει να έχεις δύναμη για να μπορείς να κακοποιήσεις κάποιον. Ήταν 25 χρονών η Άμπερ. Σαφώς και ο Ντεπ ήταν πολύ πιο δυνατός. Και σωματικά και οικονομικά»

 

Ντέιβιντ Κρούμχολτζ

Υπήρξε πρώην συνάδελφος αφού συνεργάστηκαν στην τηλεοπτική σειρά του NBC, «Τhe Playboy Clu» το 2011, και εξέφρασε τη στήριξή του προς εκείνη.

«Δούλεψα με την Χερντ στο παρελθόν, δεν είναι ψυχωτική. Είναι λαμπερή και πολύ δυνατή. Ο Τζόνι έκανε λάθος, γιατί να της κάνει μήνυση; Επειδή δεν ανταποκρίθηκε στα άρρωστα αιτήματά του; Ήταν ένας εθισμένος. Εγώ πιστεύω την Άμπερ Χερντ»,