Ο Τζόνι Ντεπ μετά το τέλος της δίκης και της νίκης του εναντίον στις κατηγορίες της Άμπερ Χέρντ, βγήκε με τους φίλους του σε ένα Ινδικό εστιατόριο. Ο σταρ έκανε μεγάλο λογαριασμό ξοδεύοντας 50.000 λίρες στο εστιατόριο, του Μπέρμιγχαμ.
Ο ηθοποιός βρίσκεται στην Αγγλία αυτές τις μέρες για την περιοδεία του φίλου του Τζεφ Μπεκ, με τον οποίο και άλλους πολλούς ήταν μαζί στο εστιατόριο απολαμβάνοντας το γεύμα τους.

Σύμφωνα με τους εργαζόμενους του εστιατορίου, ο Ντεπ ήταν πολύ ευγενικός με όλους και άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις. Φωτογραφήθηκε με όσους βρισκόντουσαν στο μαγαζί και τους αφιέρωσε πολύ χρόνο.

Ένας από τους διευθυντές του εστιατορίου, ο  Μοχάμεντ Χουσεΐν, είπε «Είχαμε ένα ασυνήθιστο τηλεφώνημα την Κυριακή το απόγευμα, μαθαίνοντας ότι ο Τζόνι Ντεπ ήθελε να έρθει για φαγητό με φίλους. Ήμουν σοκαρισμένος στην αρχή, σκέφτηκα ότι μπορεί να ήταν ψέμα. Αλλά μετά έφτασε η ομάδα ασφαλείας του, έλεγξε το εστιατόριο και τους αφήσαμε να ελέγξουν όλο το μέρος γιατί ανησυχούσαμε ότι μπορεί να ενοχληθεί από άλλους πελάτες».

«Ήταν ένας πολύ όμορφος, προσγειωμένος άντρας που περνούσε πολύ χρόνο μιλώντας με το προσωπικό, τους φίλους και την οικογένειά μας και ήταν με χαρά φωτογραφήθηκε μαζί τους. Δεν θα φανταζόσασταν ποτέ ότι ήταν τόσο μεγάλος σταρ. Είχε πολύ χρόνο για όλους μας»