Βάνα Μπάρμπα και Στράτος Τζώρτζογλου έδωσαν κοινή συνέντευξη αποκαλύπτοντας άγνωστες ιστορίες από τη σειρά «Το σημάδι του έρωτα», 26 χρόνια μετά την προβολή της. Οι ηθοποιοί μίλησαν στην εκπομπή «Πάμε Δανάη».

Ο Στράτος Τζώρτζογλου, στην αρχή της συνέντευξης, ανέφερε: «Όταν μου έγινε η πρόταση μου είπαν ότι θα υποδυθώ το κακό παιδί, είχα συνηθίσει να παίζω τα καλά παιδιά, είπα “θα είναι πολύ ενδιαφέρον να είμαι με τη Βάνα και να είμαι ο κακός γιος”». Στη συνέχεια, περιέγραψε μια σκηνή από τα γυρίσματα: «Η Βάνα Μπάρμπα ήρθε στο γύρισμα με ένα διχτυωτό φόρεμα υπέροχο και μπότες για να γυρίσει μία σκηνή που έπρεπε να ανέβει σε μία ελιά. Ο Σοφιανόπουλος έπαθε εγκεφαλικό, πάθαμε όλοι εγκεφαλικό από τη Βάνα».

Η Βάνα Μπάρμπα, από την πλευρά της, μίλησε για τον ρόλο του Λευτέρη Καπώνη στη σειρά: «Ο Λευτέρης Καπώνης ήταν ο συνδετικός κρίκος για το “Σημάδι του έρωτα”. Το πρώτο πράγμα που ρώτησα τον Καπώνη ήταν “για τι λεφτά μιλάμε;”, μου λέει “θα διαβάζεις όμως”. Ο Στράτος ήταν δοσμένος στη δουλειά, εγώ ήμουν λίγο ερωτευμένη, αγαπούσα τη ζωή περισσότερο από την τέχνη μου».

Δες το βίντεο:

Ο Στράτος Τζώρτζογλου σχολίασε τη σχέση τους στη σειρά: «Με τη Βάνα υπήρχε ένας εξευγενισμένος ερωτισμός». Η Βάνα Μπάρμπα αφηγήθηκε ένα περιστατικό με ένα άλογο κατά τη διάρκεια μιας σκηνής: «Ήμουν σε μία σκηνή πάνω σε ένα άλογο, έβγαλα μία χτένα να χτενιστώ κι μου γλίστρησε και έπεσε πάνω στο άλογο που αφήνιασε, παραλίγο να σπάσουμε το κεφάλι μας».

Η ηθοποιός πρόσθεσε ότι με τον Στράτο δεν είχαν ποτέ διαφωνίες: «Με τον Στράτο δεν τσακωθήκαμε ποτέ, υπήρχε μία χημεία που άρεσε στον κόσμο. Ήμασταν φίλοι με τον Γιάννη Πάριο, ήρθε στο γύρισμα κι έγραψε το “Δώσε μου λιγάκι ουρανό” σε ένα πακέτο τσιγάρα. Η Τζένη Μπότση είχε πολύ σεξαπίλ, βγαίναμε μαζί μετά τα γυρίσματα».

Ο Στράτος Τζώρτζογλου αποκάλυψε το παρασκήνιο της διάσημης ατάκας «Κωστάκη σε γουστάρει η χωριάτισσα»: «Η ατάκα άρεσε γιατί η Τζένη είχε ένα ψεύδισμα, ακόμη μας το λένε. Τους ιντρίγκαρε στο “Σημάδι του έρωτα” ότι υπήρχε ένας απαγορευμένος έρωτας μέσα στην οικογένεια. Τώρα είναι πιο έντονο αυτό που μας λένε για τη σειρά, ειδικά άμα μας δούνε μαζί».

Τέλος, η Βάνα Μπάρμπα μίλησε για την επιτυχία της σειράς και το τελευταίο γύρισμα: «Το πιο συγκινητικό ήταν το τελευταίο μας γύρισμα, ο Στράτος έδινε την ψυχή του, εγώ βαριόμουν, πόναγαν τα πόδια μου. Η τηλεθέαση μας ήταν εξηνταριά και βάλε. Όλη την ώρα μας λένε την ατάκα με τον Κωστάκη και τη χωριάτισσα, τα νευρά μου. Μας έλεγαν ότι ήμασταν ζευγάρι και έκτος σειράς, αλλά όχι χυδαία και ενοχλητικά».

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.