Μια απίστευτη ανακάλυψη στο σπίτι του πρώην άσου του NFL για την δολοφονία που συγκλόνισε τον κόσμο!

Όπως αναφέρει αυτή την ώρα το ΤΜΖ, ένας εργάτης ξέθαψε στην αυλή του παλιού σπιτιού του OJ Simpson ένα μαχαίρι και η αστυνομία εκτιμά πως είναι το όπλο του εγκλήματος του αιώνα. Το 1994 η πρώην σύζυγός του Simpson και ο σύντροφός της δολοφονήθηκαν βίαια με δεκάδες μαχαιριές. Όλα έδειχναν τον Simpson, ωστόσο έλειπε το όπλο του εγκλήματος και αθωώθηκε. Δικηγόρος του; Ο πατέρας των Kardashians, Rob.

Οι φρικτές δολοφονίες διαπράχθηκαν το 1994 ενώ η δίκη ολοκληρώθηκε το 1997. Το σπίτι του Simpson γκρεμίστηκε το 1998 για άγνωστους λόγους, ωστόσο η αλήθεια φαίνεται πως δεν μπορούσε να μείνει κρυμμένη έστω και με 22 χρόνια καθυστέρηση.

Το μαχαίρι ανακαλύφθηκε εκεί που ήταν η αυλή του σπιτιού και ήδη εξετάζεται από τα εγκληματολογικά εργαστήρια της αστυνομία του Los Angeles. Oι πρώτες πληροφορίες πάντως αναφέρουν πως είναι το μαχαίρι που αναζητούσαν οι Αρχές εδώ και 22 χρόνια…

Η υπόθεση είχε καθηλώσει εκατομμύρια τηλεθεατές σε όλο τον πλανήτη καθώς είχε καλυφθεί από τις κάμερες ενώ αυτή την περίοδο προβάλετε από το FOX Channel σε μίνι-σειρά η ιστορία.

Ο OJ Simpson θεωρείται ως ο κορυφαίος παίκτης στην ιστορία του Football (κάτι σαν τον Λιονέλ Μέσι για το ποδόσφαιρο) και η υπόθεση του θεωρείται ακόμη και σήμερα ως «το έγκλημα του αιώνα».

Η απάντηση σύντομα…

Δες ΕΔΩ τι σχέση έχει ο OJ Simpson με την Khloe Kardashian και το μυστήριο της πατρότητάς της