Τι θα έλεγες για ένα ιδιαίτερο κοκτέιλ αυτές τις γιορτές; Τώρα είναι η ευκαιρία να δεις πόσο καλή μπορείς να γίνεις πίσω από τη μπάρα ετοιμάζοντας κοκτειλ για όλη την παρέα! Μετά από το μεσημεριανό ευκαιρία να χαλαρώσετε με ένα κοκτειλάκι. Και αν πιείτε και ένα παραπάνω δεν πειράζει, απλώς θα κάνετε sleepover σπίτι σου.  Δεν αργώ, πάμε κατευθείαν στο τι θα χρειαστείς.

Υλικά

29 ml  Jack Daniel’s
29 ml Μηλίτης
29 ml Σαμπάνια

Εκτέλεση

Χτυπάμε καλά και τα 3 συστατικά και σερβίρουμε σε ποτήρια σαμπάνιας.

Και αν είσαι εσύ που θα πας καλεσμένη σε σπίτι τότε θα πρέπει να γεμίσεις με χαμόγελα όλη την παρέα προσφέροντας ένα Jack Daniel’s

Επέλεξε ανάμεσα στο Jack Daniels Double Tin και το Gentleman Jack Premium Carton, ενώ αν είσαι πραγματικός συλλέκτης δεν έχεις παρά να διαλέξεις το Jack Daniels Old No.7 Jukebox Tin, με συσκευασία που αντικατοπτρίζει την ποιότητα του θρυλικού whiskey.

Αν είναι απαιτητικός γευσιγνώστης τότε η συσκευασία Single Barrel είναι αυτό που ψάχνεις. Κάνε μια έκπληξη χαρίζοντάς του τη συσκευασία Gentleman Jack Carton Double Glass.

Αν πάλι, είναι τύπος που τα θέλει όλα, τότε σίγουρα θα ξεχωρίσεις το Jack Daniels Family Luxury Case, καθώς εμπεριέχει όλη την ιστορία του Αμερικάνικου ουίσκι σε 3 εξαιρετικές αποστάξεις.