Κάθε γυναίκα είναι διαφορετική, έχει το δικό της στιλ, το δικό της χαρακτήρα, τον δικό της αέρα, τη δική της προσωπικότητα. Δεν θα έπρεπε να μπαίνουμε στη διαδικασία να συγκριθούμε με καμία άλλη γυναίκα, πόσο μάλλον με μοντέλα που προβάλλουν παρωχημένα και ανέφικτα πρότυπα ομορφιάς. Αντί να προσπαθούμε διαρκώς να αδυνατίσουμε, να γραμμώσουμε, να πετύχουμε το τέλειο χρώμα στα μαλλιά, το τέλειο σχήμα στα φρύδια, το τέλειο μέγεθος στα χείλη, το τέλειο μακιγιάζ, να αντιγράψουμε το στιλ κάθε διάσημης χολιγουντιανής περσόνας ή να ισορροπήσουμε σε άβολα θεόρατα τακούνια για να φανούμε πιο ψηλές, πρέπει να κάνουμε μια παύση και να δώσουμε σημασία σε αυτό που είμαστε, να το αγκαλιάσουμε, να το δεχθούμε με όλα του τα υπέρ και τα κατά και να το αγαπήσουμε.

Αυτό είναι και το μήνυμα που θέλει να περάσει η Miss Kay, η οποία με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας ετοίμασε μια καμπάνια με τίτλο Your Story, Your Power! Κορίτσια σαν εσένα και εμένα, γυναίκες από κάθε άκρη της γης μοιράζονται τις δικές τους ιστορίες και δημιουργούν ένα global collage που απογειώνει τη διαφορετικότητα και τη μοναδικότητα κάθε κοπέλας.

Η Νίκη Μουστάκα, η Νάσια Πλαντζοπούλου και η Μάγδα Μόνου, τρία κορίτσια από την Ελλάδα, τρεις νεαρές ανερχόμενες lifestyle & beauty influencers συμμετείχαν στην καμπάνια βγάζοντας φωτογραφίες σε κεντρικά σημεία της Αθήνας, ενώ μοιράστηκαν και όσα ομορφαίνουν την καθημερινότητά τους.

Τώρα είναι η σειρά σου!

Κάθε γυναίκα είναι μοναδική και ξεχωριστή είπαμε, κι αυτό ισχύει και για εσένα φυσικά. Δέξου λοιπόν το κάλεσμα της Miss Kay και μοιράσου στα δικά σου social το μήνυμά σου ή την ιστορία σου, εξηγώντας τι σε κάνει ξεχωριστή. Γιατί είσαι ξεχωριστή, με το δικό σου τρόπο. Μην μειώνεις τον εαυτό σου και μη νομίζεις ότι αν δεν έχεις ανακαλύψει κάτι πρώτη ή δεν έχεις κάνει κάποιο παγκόσμιο ρεκόρ δεν αξίζεις να ακουστείς. Είσαι ξεχωριστή για κάποιους ανθρώπους εκεί έξω και πρέπει επιτέλους να το δεις, να το συνειδητοποιήσεις και να το αγκαλιάσεις νιώθοντας καλά με τον εαυτό σου. Χρησιμοποίησε τα hashtag #yourstoryyourpower #girlpower #grlpwr και γίνε μέρος της παγκόσμιας καμπάνιας.

Όπως υπάρχουν 10 διαφορετικά αρώματα Miss Kay όπου το καθένα ταιριάζει σε κάθε διάθεση, έτσι ακριβώς κάθε κοπέλα έχει να διηγηθεί τη δική της μοναδική ιστορία. Αυτή η καμπάνια πραγματικά μας αρέσει γιατί βάζει στο επίκεντρο τη γυναικεία δυναμική, εμπνέοντας κάθε μία από εμάς να μείνει πιστή στην πραγματική της ταυτότητα, συλλέγοντας ιστορίες που θα εμπνεύσουν, θα διασκεδάσουν και θα συγκινήσουν.