Το ZarouZone είναι ένα εργαστήρι καταγραφής της σχέσης του ανθρώπου με το ποδήλατο. Το ποδήλατο είναι το μέσο να ανακαλύψουμε τα άκρα μας. Εκεί δεν υπάρχουν μέντορες, τακτικές σκοπιμότητες αλλά μονο προσωπική περιέργεια και υπομονή για να βρούμε τη σχέση με το σώμα μας. Μαύρος ο καμβάς και μοναδικό χρώμα στο μαύρο μας η ποδηλατική καρδιά, που χτυπά δυνατά τόσο, που ξυπνά όσους έπαψαν να πιστεύουν στην αξία της αγάπης στα αληθινά.

* Αυτή την εβδομάδα μπορείτε να δοκιμάσετε δωρεάν spinning ενώ υπάρχει ειδική προσφορά για το Thats Life, 75 euro για δύο μήνες!

Δες τα προγράμματα το ZarouZone και θα έχεις να το λες για το πόσο αποτελεσματικά ήταν.
spinning3

Spinning
Είναι η αυθεντική και πρωτοπόρος μέθοδος προπόνησης πάνω σε στατικά ποδήλατα φτιαγμένη από τον Johnny G. Η πιο ασφαλής μέθοδος αερόβιας άσκησης χωρις καμία καταπόνηση σε αρθρώσεις ή μέση.

trx1

TRX
Πρόκειται για την τελευταία τεχνολογία στη λειτουργική προπόνηση. Μπορείς να γυμνάσεις όλο το σώμα χωρίς να κινδυνεύεις από τραυματισμούς, με εξαιρετικά αποτελέσματα τόσο στη σύσφιγξη όσο και στο χάσιμο θερμίδων και το αδυνάτισμα.

purestrength1

Grit
Το πιο καυτό fitness trend στο πλανήτη! Υψηλής έντασης διαλειμματική προπόνηση που βοηθά την ενδυνάμωση αλλά και την καύση λίπους.

RPM
Είναι το ποδηλατικό προγραμμα της Les Mills κατά το οποίο ζείτε την εμπειρία μιας προπόνησης με τον προπονητή σας, ο οποίος ενθαρρύνει και οδηγεί την ομάδα σε λόφους, επίπεδες εκτάσεις, κορυφές βουνών, την περνάει από δοκιμασίες χρόνου και την προπονεί με τη διαλειμματική μέθοδο.

Screen Shot 2017-07-03 at 3.29.55 PM
Το ZarouZone σε περιμένει για να αλλάξεις τρόπο ζωής και τρόπο σκέψης. Και να ανακαλύψεις από την αρχή το σώμα σου.