Αυτά τα νόστιμα τραγανά τοστάκια με μπέικον και αυγό είναι το καλύτερο μεσημεριανό που θα μπορούσες να δοκιμάσεις.

Υλικά

4 φέτες μπέικον, τσιγαρισμένο
1 κουταλάκι του γλυκού λάδι
4 αυγά χτυπημένα
4 φέτες τυριού cheddar
4 φέτες ψωμί Κρις Κρις – Φέτες Ζωής
2 κουταλάκια του γλυκού βούτυρο

Εκτέλεση

Ζεσταίνουμε το λάδι σε ένα τηγάνι και προσθέτουμε τα αυγά ανακατεύοντας απαλά μέχρι να γίνει ομελέτα. Παράλληλα, ζεσταίνουμε άλλο ένα δεύτερο τηγάνι και απλώνουμε στη μια πλευρά κάθε φέτας ψωμιού λίγο βούτυρο. Στην πλευρά που δεν έχει βουτυρο, απλώνομε το τυρί, το μπέικον και την ομελέτα και στη συνέχεια προσθέτουμε την άλλη φέτα του ψωμιού. Τοποθετούμε στο τηγάνι και αφήνουμε μέχρι να ροδίσει και από τις δύο πλευρές και να λιώσει το τυρί.

To Κρίς Κρίς, η μάρκα που έχει συνδεθεί με τις έννοιες της καινοτομίας και της διαφοροποίησης στο ψωμί, συστήνει επίσημα στους καταναλωτές την καινούρια του φιλοσοφία και ταυτότητα «Ζυμώνει ό,τι αξίζει». Αλλάζοντας όλα όσα γνωρίζαμε για το συσκευασμένο ψωμί, το Κρίς Κρίς δεσμεύεται να προσφέρει στην καθημερινότητά μας, γνήσιο, θρεπτικό και γευστικό ψωμί, φτιαγμένο από αυθεντικά υλικά, υψηλής ποιότητας. 

Στο πλαίσιο αυτής της δέσμευσης, το Κρίς Κρίς καινοτομεί για άλλη μία φορά και παρουσιάζει στην αγορά:

  • το 1ο «Ψωμί για Τοστ» χωρίς προσθήκη ζάχαρης αλλά με όλη τη γεύση, και
  • τις «Φέτες Ζωής» χωρίς προσθήκη ζάχαρης και με τις ευεργετικές ιδιότητες του εξαιρετικού παρθένου ελαιολάδου και του φύτρου σταριού

Η φιλοσοφία «Ζυμώνει ό,τι αξίζει» έχει στη βάση της την πεποίθηση ότι η ζωή είναι απρόβλεπτη και γεμάτη «μικρές» στιγμές, τις οποίες οφείλουμε να ζούμε, και να εκτιμούμε αναζητώντας όμορφα, και ουσιαστικά «συστατικά» για να την γεμίσουμε.