Τώρα το καλοκαίρι θέλεις να αρπάξεις κάθε ευκαιρία για μια βουτιά στη θάλασσα. Να μαυρίσεις λίγο, να χαλαρώσεις. Το σαββατοκύριακο που θα είσαι πιο χαλαρή λοιπόν, έχεις την ιδανική ευκαιρία για μια βουτιά. Για να μην ξενιτευτείς όμως και χάσεις όλη σου τη μέρα στον δρόμο σου έχουμε την απόλυτη καλοκαιρινή πρόταση.

Ζήσε μια μοναδική εμπειρία στην εμβληματική Astir Beach στην Βουλιαγμένη. Με την ανανεωμένη της εικόνα και τα ξεχωριστά events, υπόσχεται την απόλυτη καλοκαιρινή απόδραση.

_IMG5184-2 _IMG5230 copy

Απόλαυσε την Μεσογειακή κουζίνα στο Nice n Easy Seaside, τον νέο all day προορισμό, μέσα από ένα δημιουργικό μενού από αγνές και βιολογικές πρώτες ύλες. Και αν δεν θες να αποχωριστείς την ξαπλώστρα σου, υπάρχουν διαθέσιμες επιλεγμένες γεύσεις από το ειδικά σχεδιασμένο μενού του Nice n Easy Seaside με το πάτημα ενός κουμπιού. Ξεχωρίσαμε το Oasis sushi combo με λαχταριστά sushi rolls & nigiri που σερβίρεται σε bento box.

_IMG5347 _IMG5377Α

Για μοναδικές βραδιές με ανεβασμένη διάθεση, το bar του Nice n Easy Seaside υπόσχεται μοναδικά parties σε καλοκαιρινό mood με φανταστικά signature cocktails.

Ζήσε μια μοναδική καλοκαιρινή εμπειρία μέσα στην Αθήνα στην Astir Beach.