Και όμως τα muffins δεν είναι μόνο γλυκά. Αν μάλιστα γίνονται σε αλμυρή εκδοχή με μια συνταγή όπως η παρακάτω τότε πρέπει να δοκιμάσεις οπωσδήποτε.

Υλικά

12 αυγά

½ κουταλάκι του γλυκού αλάτι

2-3 κουταλιές της σούπας κρεμμύδι, κομμένο σε κύβους

1 φλιτζάνι γαλοπούλα κομμένη σε κύβους

πιπέρι για γεύση

¼ κουταλάκι του γλυκού σκόνη σκόρδου

¼ φλιτζάνι κόκκινη πιπεριά σε κύβους

¼ φλιτζάνι φρέσκα μανιτάρια, κομμένα σε κύβους

1 φλιτζάνι τυρί τριμμένο τσένταρ

½ φλιτζάνι σπανάκι ψιλοκομμένο

Εκτέλεση

Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 250 βαθμούς. Ψεκάζουμε το ταψί για τα muffins με σπρέι μαγειρέματος. Σε ένα μεγάλο μπολ χτυπάμε τα αυγά και σιγά σιγά προσθέτουμε στο μείγμα και τα υπόλοιπα υλικά ανακατεύοντας. Τοποθετούμε το 1/3 ενός φλιτζανιού σε κάθε θήκη και ψήνουμε για 25 λεπτά.