Κάτι νόστιμο έρχεται να αλλάξει τα όσα ήξερες μέχρι σήμερα για το κρέας!Το μέλλον της πρωτεΐνης είναι εδώ! Έφτασε το Beyond Meat και στην Ελληνική αγορά. Πρόκειται για το πλέον καινοτόμο προϊόν στην βιομηχανία του φαγητού αυτήν την στιγμή παγκοσμίως. Είναι το πρώτο φυτικό κρέας (Plant Based)  που είναι αληθινό …και έχει τις ιδίες γευστικές και διατροφικές αξίες με το μοσχάρι!!!

Capture

ΠΟΙΟΣ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΤΑ BURGER ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΡΟΕΡΧΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΜΟΣΧΑΡΙ ?

Το κρέας φτιάχνεται από τέσσερα βασικά συστατικά : πρωτεΐνη ,λίπος , ιχνοστοιχεία και νερό. Το Beyond Meat βρίσκει ακριβώς αυτά τα συστατικά στο φυτικό βασίλειο και ξανά δημιουργεί κρέας χωρίς να χάνει σε γεύση ή υφή. Η δημιουργία κρέατος χωρίς το ζώο απαιτεί λιγότερους πόρους , κάνοντας την διαδικασία πιο αποτελεσματική και βιώσιμη . Αυτό είναι σίγουρα τροφή για σκέψη!

Capture

ΕΝΑ BURGER ΜΕ ΟΦΕΛΗ

Σχετική έρευνα ανάλυσης του κύκλου της ζωής (LCA) που διεξήχθη από το πανεπιστήμιο του Michigan σύγκρινε τις περιβαλλοντικές επιπτώσεις παρασκευής 113,5 gr Beyond Burger και 113,5 gr κλασσικού Αμερικανικού Μοσχαρίσιου Burger. Η έρευνα κατέληξε ότι το Beyond Burger χρησιμοποιεί σημαντικά λιγότερο νερό , λιγότερη γη δίνοντας λιγότερες εκπομπές αέριων του θερμοκηπίου και απαιτεί λιγότερη ενέργεια από το κλασσικό μοσχαρίσιο burger

Το plant based burger της Beyond Meat καλύπτει τις γευστικές απαιτήσεις και διατροφικές αξίες όχι μόνο των ανθρώπων που αποκλείουν τα ζωικά παράγωγα και τρέφονται αποκλειστικά με φυτικά προϊόντα ή αυτούς που δεν τρώνε κρέας αλλά φανατικό κοινό αποτελούν οι αθλητές, οι άνθρωποι που αντιμετωπίζουν ιατρικούς περιορισμούς στην διατροφή τους και οι κρεατοφάγοι που επιθυμούν μια εναλλακτική πρόταση με σημαντικά λιγότερες επιπτώσεις στην υγεία τους αλλά και στο περιβάλλον.

Μπορείτε να το δοκιμάσετε στα παρακάτω σημεία: Αθήνα- Bullseye , Just Burger , Avit , Λάιμ Bistro, Munchies, Big Mouth Bar, Benjamin Burgers. Θεσσαλονίκη- Roots, Dirty Vegan,  καθώς και σε πολλά exclusive Hotels σε όλη την Ελλάδα.