Έκανα την βόλτα μου τις προάλλες, με ‘μετακίνηση 6’ και με έπιασε η όρεξη για κάτι γλυκό, κάτι λίγο, ίσα ίσα να πάρω την «σοκολατο-δόση» μου. Σταμάτησα στο περίπτερο και είδα δύο νέες γεύσεις των αγαπημένων μου Soft Kings της Αλλατίνη, βρώμης. Η μία ήταν με πορτοκάλι και κομμάτια μαύρης σοκολάτας και η άλλη ήταν με μπανάνα και κομμάτια μαύρης σοκολάτας.

Αφού τις κοίταζα για 2-3 λεπτά, μην μπορώντας να αποφασίσω ποια θα πάρω, κατέληξα με δυσκολία στην μπανάνα με Dark Chocolate Chunks. Ε, ήταν τέλεια! Μαλακό, παχύ μπισκότο σαν κέικ, τραγανή βρώμη που εξισορροπεί την γεύση, με γεμάτη μπανανο-γεύση και τραγανά κομμάτια μαύρης σοκολάτας. Ο συνδυασμός τους ήταν απίθανος. Μου άρεσαν τόσο που δεν κρατήθηκα, έφαγα και τα 4 που είχε η συσκευασία.

Περιττό να πω ότι την άλλη μέρα, ξανά γύρισα στο περίπτερο να πάρω την άλλη γεύση, το πορτοκάλι με Dark Chocolate Chunks. ήταν εξίσου νόστιμη, με μία πιο οξεία και ταυτόχρονα γλυκιά υπόγευση. Εάν είστε fan του κέικ πορτοκάλι, θα γίνουν τα νέα σας αγαπημένα.

H σειρά μαλακών μπισκότων Soft Kings Βρώμης περιέχει νιφάδες βρώμης και είναι πηγή φυτικών ινών. Η γεύση τους συνδυάζει απόλαυση και ισορροπία.

Και τώρα μαθαίνω ότι στη σειρά μπισκότων ΑΛΛΑΤΙΝΗ ΓΕΜΑΤΑ! & τραγανά προστίθεται μια ακόμα ξεχωριστή γεύση, Gianduja Chocolate tales, η οποία συμπληρώνει τις υπάρχουσες γεύσεις Strawberry Secret, Vanilla Dream και Orange Blossom. Η περιγράφή τους, τα λέει όλα: «Τραγανά μαύρα μπισκότα με έντονη γεύση κακάο και πλούσιες μοναδικές γεμίσεις, που προσφέρουν δυνατούς γευστικούς συνδυασμούς, αλλά και εντυπωσιακές χρωματικές αντιθέσεις».

Soft Kings βρώμης

Τι θα γίνει Αλλατίνη; Πόσο θα μας κακομάθεις;