Όσοι αγαπούν το καλό σπιτικό ψωμί, την ιδιαίτερη γεύση του, το άρωμα του αλλά και την ιδιαίτερη διαδικασία ζύμωσης, γνωρίζουν ότι καλό Αλεύρι σημαίνει καλό Ψωμί. Τώρα, με τη νέα σειρά ΑΛΛΑΤΙΝΗBread you love” όλοι, μπορούν να φτιάχνουν το δικό τους σπιτικό ψωμί. Γιατί είναι ευχάριστο, εύκολο και χαλαρωτικό.

Η νέα σειρά της ΑΛΛΑΤΙΝΗ, μάρκας άρρηκτα συνδεδεμένης με το αλεύρι, φέρνει μία νέα πρόταση με διαφορετικές επιλεγμένες ποικιλίες αλεύρων σε μία συσκευασία για προζυμένιο ψωμί. Θέλουμε χωριάτικο ψωμί & πίτες; Θέλουμε αγιορείτικο ψωμί ολικής αλέσεως; Διαλεχτό πολύσπορο ή ιταλικές ζύμες; Έχουμε την πρώτη ύλη για να τα φτιάξουμε… με τα χεράκια μας! 

Το μόνο που χρειάζεται είναι: να προσθέσουμε νερόμαγιά και αλάτι!

Η νέα σειρά “Bread You Love”, ένας συνδυασμός καινοτομίας, παράδοσης αλλά και ευκολίας, περιλαμβάνει τις εξής προτάσεις:

Ηπειρώτικα Ζυμώματα για Χωριάτικο Ψωμί & Πίτες: εμπνευσμένο από συνταγές των ορεινών χωριών της Ηπείρου, συνδυάζει εξαιρετικής ποιότητας αλεύρι από διαλεκτά σκληρά σιτάρια και είναι ιδανικό για την παρασκευή χωριάτικου ψωμιού ή παραδοσιακών πιτών με τραγανό φύλλο.

Αγιορείτικο με άλευρα Ολικής Άλεσης Πετρόμυλου: εμπνευσμένο από τις παραδοσιακές συνταγές των μοναχών του Αγίου Όρους, συνδυάζει εξαιρετικής
ποιότητας άλευρα σιταριού αλεσμένο σε Πετρόμυλο και σίκαλη ολικής άλεσης, προσφέροντάς σας το αγαπημένο «Αγιορείτικο» ψωμί.

Διαλεχτό Πολύσπορο: συνδυάζει εξαιρετικής ποιότητας άλευρα σιταριού και σίκαλης, μαζί με ένα πλούσιο μείγμα γευστικών σπόρων και νιφάδων δημητριακών, για την εύκολη παρασκευή πολύσπορου ψωμιού στο σπίτι.

Ιταλικά Ζυμώματα για Pizza & Focaccia: εμπνευσμένο από συνταγές της Ιταλίας, συνδυάζει εξαιρετικής ποιότητας αλεύρι από μαλακό σιτάρι (τύπου 00) για την παρασκευή μίας αυθεντικής Ιταλικής pizza με λεπτή ζύμη ή ενός αφράτου ψωμιού focaccia με πλούσια γεύση ελαιόλαδου.