Ένα μοναδικό dressing για να συνοδεύσετε τις σαλάτες σας όπου μπορεί να διατηρηθεί σε αεροστεγές δοχείο μέχρι δύο εβδομάδες.

Υλικά

1 Αβοκάντο

1 σκελίδα σκόρδο

¼ φλιτζάνι κόλιανδρο

¼ φλιτζάνι γιαούρτι

1 κουταλιά της σούπας χυμό λεμονιού

3 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο

¼ κουταλάκι του γλυκού Αλάτι

¼ κουταλάκι του γλυκού μαύρο πιπέρι

Νερό

Εκτέλεση

Τοποθετούμε όλα τα συστατικά σε ένα μπλέντερ και χτυπάμε μέχρι το μείγμα να γίνει ομοιογενές. Αν θέλουμε να δώσουμε μια πιο υγρή μορφή προσθέτουμε λίγο παραπάνω νερό.