Δεν υπάρχει καλύτερο πρωινό από μια βάφλα με σοκολάτα φυσικά από πάνω. Αν θέλεις να την κάνεις απογευματινό τότε το μόνο σίγουρο είναι ότι θα την συνοδεύσεις με μια μπάλα παγωτό.

Υλικά

4 αυγά
1/4 κούπα κρέμα γάλακτος
λίγο αλάτι
1 φλιτζάνι αλεύρι αμυγδάλου ή τριμμένο αμύγδαλο
Εκτέλεση

Σε ένα μπολ χτυπάμε τα αυγά και στη συνέχεια προσθέτουμε την κρέμα. Σειρά έχει το αλεύρι και το αλάτι. Ανακατεύουμε όλα τα υλικά καλά μέχρι το μείγμα να είναι ομοιογενές και απλώνουμε το μείγμα στην βαφλιέρα και σερβίρουμε!

 

About The Author