Μπορεί το Taste of Athens να άνοιξε χθες τις πόρτες του λόγω της κακοκαιρίας όμως σίγουρα θα πρέπει να το επισκεφθείς αν δεν το έχεις ήδη κάνει.

Τι θα δούμε εκεί;

12 κορυφαία εστιατόρια τα οποία είναι φυσικά και βραβευμένα σε περιμένουν να δοκιμάσεις μοναδικές γεύσεις αλλά και να μαγειρέψεις αν θες με τη βοήθεια της Κωτσόβολος. Γιατί όχι;

11

Η τεχνολογία συναντά τη γεύση στο πρώτο Taste of Athens, το μεγαλύτερο γαστρονομικό φεστιβάλ της Αθήνας, και ο Κωτσόβολος φέρνει το δικό της «αστέρι»! Κατά τη διάρκεια αυτών των ημερών, live cookings από διάσημους chefs, σεμινάρια παρασκευής cocktails, ακόμα και οινογευσίες θα πλαισιώσουν τη δράση. Ανάμεσα σε αυτές και το Taste Theatreμε την υποστήριξη της Κωτσόβολος, που θα ανοίξει τη σκηνή του για να υποδεχτεί διακεκριμένους chefs οι οποίοι θα ετοιμάσουν τις δημιουργίες τους στους κορυφαίους φούρνους της Electrolux. Ειδική θέση στο πρόγραμμα θα κατέχουν οι μοναδικοί chefs Ανδρέας Λαγός και Γιάννης Λουκάκος που με τις ιδιαίτερες γεύσεις τους θα ικανοποιήσουν και τους πιο απαιτητικούς ουρανίσκους. Η τεχνολογία για αστέρια προσκαλεί όλους τους επισκέπτες να επισκεφτούν την κουζίνα της Κωτσόβολος, που με τους καινοτόμους φούρνους της Electrolux, θα έχουν την ευκαιρία να ανακαλύψουν γεύσεις και να κερδίσουν όμορφα δώρα! Ένα συστατικό είναι αρκετό από τα εύγευστα κεράσματα και όλοι μπορεί να είναι τυχεροί. Ταυτόχρονα, ένα photobooth δίνει την ευκαιρία στους επισκέπτες να γίνουν για λίγο Chefs με αστέρι Michelin, με τη βοήθεια της τεχνολογία της επαυξημένες πραγματικότητας (AR).

Θέλεις γλυκό;

99871011_1_640x640

Οι εκλεκτές γεύσεις, τα φυσικά συστατικά και οι κορυφαίες πρώτες ύλες, που συνθέτουν τις Mövenpick δημιουργίες, δεν θα μπορούσαν να λείπουν από το μεγαλύτερο γαστρονομικό φεστιβάλ της Αθήνας, στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος. «Φτιάχνουμε απλά πράγματα με εξαιρετικό τρόπο» Ueili Prager, ιδρυτής των Mövenpick. Η φράση αυτή περιγράφει εξαιρετικά τα παγωτά Mövenpick, από τον τρόπο παρασκευής τους, έως το γιατί τα προτιμούν οι λάτρεις των αυθεντικών γεύσεων. Το πάθος για το εξαιρετικό, τα κορυφαία φυσικά συστατικά και η δεξιοτεχνία των Maîtres Glaciers, αποτελούσαν πάντοτε τη βάση των εξαιρετικών προτάσεων της Mövenpick. Τα παγωτά Mövenpick ξεχωρίζουν για την κρεμώδη υφή τους, ενώ παρασκευάζονται με τα πιο αγνά υλικά χωρίς να περιέχουν τεχνητές χρωστικές ή αρώματα, εξασφαλίζοντας την ιδανική ισορροπία των συστατικών σε κάθε κουταλιά.

One Response