Η παρασκευή τους δεν είναι δύσκολη και ούτε χρειάζεται να ξοδέψεις μια περιουσία στα υλικά. Το μόνο που χρειάζεται είναι χρόνος και τεχνική. Μπορεί να χρειάζεται αρκετός χρόνος μέχρι να τα απολαύσεις αλλά να ξέρεις ότι το αποτέλεσμα αξίζει τον κόπο.

Υλικά

  1. 1 κούπα σπορέλαιο
  2. 1 κούπα γάλα εβαπορέ
  3. 1 φακελάκι μαγιά
  4. 1 κσ αλάτι
  5. 1 κσ ζάχαρη
  6. 3 αυγά
  7. 1 κρόκο αυγού
  8. 1 κιλό αλεύρι
  9. 1 nutella
  10. Εκτέλεση

Σε ένα μπολ ανακατεύουμε το γάλα, τη μαγιά, το σπορέλαιο, το αλάτι και τη ζάχαρη. Στη συνέχεια χτυπάμε τα 3 αυγά προσθέτοντας σιγά σιγά το αλεύρι. Αφήνουμε τη ζύμη να ξεκουραστεί για περίπου μισή ώρα. Χωρίζουμε τη ζύμη και ανοίγουμε δημιουργώντας τρίγωνα, γεμίζουμε από τη μεγάλη πλευρά του τριγώνου μια κουταλιά nutella και τυλίγουμε σιγά σιγά. Τοποθετούμε σε ένα ταψί την Sanitan Teflon και ψήνουμε στους 180 βαθμούς για 30 λεπτά.

H SANITAS, η αγαπημένη μας μάρκα που φροντίζει κάθε γωνιά του σπιτιού μας ανανεώνεται και φέρνει νέα προϊόντα και νέα επικοινωνιακή καμπάνια. Με την υπόσχεση να κάνει την καθημερινότητα πιο απλή, επενδύει στην καινοτομία για να κάνει τη ζωή στο σπίτι ευκολότερη για όλους. Με μια σειρά καινοτόμων προϊόντων που κάνουν τη ζωή μας πιο εύκολη και πιο απλή, η SANITAS προσφέρει αυτό ακριβώς που χρειαζόμαστε για να είναι #olapioapla. Αυτή είναι η υπόσχεση αλλά και το νέο hashtag του brand που περιγράφει μια καθημερινότητα προσαρμοσμένη στις ανάγκες του σύγχρονου νοικοκυριού.

H SANITAS μας δίνει την ευκαιρία να οργανώνουμε τη ζωή μας τουλάχιστον με ένα καινοτόμο προϊόν κάθε μέρα! Χάρη στη νέα αντικολλητική σειρά SANITAS TeflonΤΜ ψήνουμε ξανά και ξανά χωρίς κολλάνε τα φαγητά και να λερώνουμε τα σκεύη μας. Το πλύσιμο των πιάτων δεν μας στερεί πλέον χρόνο από την καθημερινότητά μας χάρη στο σύστημα καθαρισμού SΑNITAS Dishmatic, που κάνει τη διαδικασία παιχνιδάκι χωρίς να ταλαιπωρούνται τα χέρια μας. Οι σακούλες απορριμμάτων SANITAS Easy-Pack με τα πρακτικά τους χερούλια διευκολύνουν το κλείσιμο και αποτελούν τον πιο ασφαλή τρόπο μεταφοράς των απορριμμάτων.

Όλες αυτές οι αποδείξεις καινοτομίας που μας επιτρέπουν να τα κάνουμε όλα πιο γρήγορα, πιο απλά και πιο εύκολα ξετυλίγονται σε μια δυνατή επικοινωνιακή καμπάνια με τηλεοπτική, digital και social media παρουσία αλλά και ενέργειες in store.

Στα απλά και στα περίπλοκα, στο μαγείρεμα ή την καθαριότητα, σε ένα γεμάτο νεροχύτη ή στο πάτωμα του σπιτιού μας, η SANITAS δρα αποτελεσματικά και γρήγορα σε όλα τα επίπεδα δυσκολίας! Γιατί στη SANITAS, η καινοτομία έχει τον πρώτο λόγο: κάθε προϊόν είναι αποτέλεσμα έρευνας και εκτεταμένων εργαστηριακών ελέγχων, έχει πρωτοποριακή σύνθεση και χαρακτηρίζεται από σύνθεση υψηλής ποιότητας και αντοχής, που δίνει ασφάλεια σε όλες τις χρήσεις και δεν επιβαρύνει το περιβάλλον, είτε πρόκειται για τον καθαρισμό του σπιτιού είτε για τη συσκευασία των τροφίμων και τις σακούλες απορριμμάτων. Για τη SANITAS, η καινοτομία είναι ο τρόπος να κάνει τη ζωή μας πιο απλή, είναι καινοτομία που τη ζεις!