Δεν υπάρχει τίποτα πιο νόστιμο και πιο φανταστικό από τα σάντουις παγωτού. Για να τα φτιάξεις χρειάζεσαι μόλις δύο υλικά. Η γεύση τους μοναδική ανάλογα με το παγωτό που έχεις επιλέξει αν και εμείς ήδη έχουμε βρει την πιο ωραία γεύση που θα μας συντροφεύσει σε αυτή την υπέροχη πανδαισία γεύσεων.

Υλικά

1 Πακέτο μπισκότα

1 Nirvana Choco Fudge

Προαιρετικά μπορείς να έχει και λιωμένη σοκολάτα

Εκτέλεση

Απλώνουμε σε ένα μπισκότο λίγο παγωτό και στη συνέχεια βάζουμε ακόμα ένα μπισκότο από πάνω πιέζοντας το. Αν έχουμε λιώσει σοκολάτα μπορούμε να τα βουτήξουμε και να τα βάλουμε στην κατάψυξη για 2 περίπου ώρες αλλιώς τα τρώμε αμέσως!

Capture

Συνδυάζοντας τη βελούδινη γεύση του παγωτού καραμέλα με πλούσια γέμιση από σοκολατένιο Fudge στο κέντρο του παγωτού & σοκολατωμένα μπισκότα, η νέα γεύση Nirvana σε σαγηνεύει και σε προκαλεί να δοκιμάσεις τα όρια σου στην απόλαυση!Από την πρώτη κιόλας κουταλιά, αντιλαμβάνεσαι ότι το Nirvana Choco Fudge Caramel & Choco Wafers είναι διαφορετικό …σε όλα τα επίπεδα ! Αρχικά γιατί είναι χτισμένο σε διαφορετικά επίπεδα μέσα στο κύπελλο αλλά και γιατί φτάνει την απόλαυση σε νέα επίπεδα που δεν φανταζόσουν ότι θα μπορούσε να σου προσφέρει ένα παγωτό!

Και επειδή κάποιες φορές επιλέγεις η απόλαυση να αποτελεί προσωπική υπόθεση, το νέο Nirvana Choco Fudge Caramel & Choco Wafers κυκλοφορεί σε ατομική συσκευασία των 175ml … αλλά και σε οικογενειακή συσκευασία των 470ml για όλες τις στιγμές που θες να μοιραστείς την απόλαυση με όλη την παρέα!