Ήρθε η ώρα να ξεφύγεις από τα συνηθισμένα και να δοκιμάσεις μια νέα και δροσιστική μαργαρίτα που θα σε παρασύρει σε καλοκαιρινούς προορισμούς και θα σε κάνει να χορεύεις ξέφρενα μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες.

Υλικά

59 ml Casamigos Blanco

29 ml Φρέσκο ​​χυμό λάιμ

147 ml Simple Syrup

4 κομμάτια καρπούζι

8-10 Φύλλα μέντας

2 σταγόνες Peychauds Bitters

Εκτέλεση

Συνδυάζουμε όλα τα υλικά σε ένα shaker και προσθέτουμε πάγο ανακινώντας έντονα για 10 δευτερόλεπτα, προσθέτουμε φρέσκο πάγο στο ποτήρι και σερβίρουμε με φύλλα μέντας και κομμάτια καρπουζιού.

Εσύ πόσα ξέρεις για τη Casamigos;Η φιλία είναι αναπόσπαστο κομμάτι του dna της Casamigos, η οποία έχει ιδρυθεί από τρεις καλούς φίλους, τον George Clooney, τον Rande Gerber και τον Michael Meldman και παρασκευάζεται σε μικρές παρτίδες. Το όνομα Casamigos προέρχεται από τα διπλανά σπίτια του Clooney και του Gerber στο Μεξικό και σημαίνει “Το Σπίτι των Φίλων”.

Όμως “Το Σπίτι των Φίλων” για την Casamigos σηματοδοτεί πολλά περισσότερα, καθώς αποτελείται από μία ευρύτερη παρέα που συνθέτουν fan της μάρκας, στενοί φίλοι του George, του Rande και του Mike, αρκέτες διασημότητες, αθλητές και γνωστοί ηθοποιοί.

Ένα αντίστοιχης λογικής πάρτι καλών φίλων στήθηκε στο Balthazar, με το σκηνικό να είναι βγαλμένο από το Μεξικό και στο επίκεντρό του να βρίσκονται οι φίλοι, που απόλαυσαν τα εύγεστα cocktail της τεκίλας Casamigos. Η ultra-premium τεκίλα Casamigos, συνοδεία ευφάνταστων cocktail, πλαισίωσε με τον καλύτερο τρόπο αυτή τη συγκέντρωση φίλων και μαζί με το ειδικά σχεδιασμένο Mexican style μενού της βραδιάς, που ανέπτυξε ο επιτυχημένος chef Χριστόφορος Πέσκιας ταξίδεψαν τους καλεσμένους στο συναρπαστικό Μεξικό.